Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Σχετικά με το "Μυστηριώδης θάνατος ηλικιωμένου"....Τελικά, όπως όλοι φανταστήκαμε ακούγοντας την είδηση, τον έπνιξε ο αλλοδαπός υπάλληλος του!

Δεμένος σε δέντρο και με δεύτερο σκοινί στο λαιμό του εντοπίστηκε χθες νεκρός ένας άνδρας 72 ετών...

http://www.newsit.gr/files/Image/00-ARTEMIS/19-03-2011/resized/skoini_489_355.jpgΈνας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του ηλικιωμένου άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός χθες από το γιο του σε αγροτική περιοχή του Σουφλίου.

Ο 72χρονος ήταν δεμένος σε δέντρο και έφερε και δεύτερο σκοινί γύρω από το λαιμό του.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης, ο οποίος ήταν υπάλληλος του θύματος σε κτηνοτροφική μονάδα, με την χρήση ξύλου ακινητοποίησε, αναισθητοποίησε και στη συνέχεια στραγγάλισε το θύμα.

Ο αλλοδαπός τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου