Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Eίπαμε...'' Ο κύριος Διοικητής είναι φίλος μας''...

Για άλλο μηχανισμό διάσωσης μιλούν τώρα οι Γερμανοί

Ενα νέο μηχανισμό για τη στήριξη των χωρών της ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν προβλήματα εμφανίζεται να επεξεργάζεται τώρα η Γερμανία, αν και το υπουργείο Οικονομικών της χώρας επιχειρεί να υποβαθμίσει τις σχετικές αναφορές.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Suddeutsche Zeitung, το σχέδιο προβλέπει

τη δημιουργία ενός φορέα που θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο μηχανισμός θα ονομάζεται "Ευρωπαϊκό Ταμείο Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Επενδύσεων" και θα θέτει αυστηρούς όρους στις χώρες που θα προσφεύγουν σε αυτόν. Η χρηματοδότηση του ταμείου θα είναι διαρκής με εγγυήσεις των κρατών-μελών,  ενώ στο σχετικό έγγραφο  αναφέρεται πως η νομισματική ένωση θα πρέπει να εξυπηρετεί "τα γερμανικά συμφέροντα για τη σταθερότητα" της ευρωζώνης.
Ωστόσο, το υπουργείο Οικονομικών της χώρας επιχείρησε να υποβαθμίσει τη σημασία του εγγράφου, λέγοντας πως είναι προϊόν μιας ομάδας εργασίας, της οποίας οι απόψεις δεν αντανακλούν των θέσεων του Βερολίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου