Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Τα μέτρα γραμμένα στη λαδωμένη χαρτοπετσέτα του. Πάλι καλά που δεν τα έγραψε και στο χαρτί υγείας με το οποίο σκουπίστηκε.

Τα μέτρα… σε μία βρώμικη χαρτοπετσέτα

Ακολουθεί βίντεο: Τι είπε ο Παπαθανασίου στην υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας στο πλαίσιο μιας συνάντησής τους στην Ελλάδα, τον Μάιο του 2009...
Η γαλλίδα υπουργός Οικονομικών, Κριστίν Λαγκάρντ, περιγράφει παραστατικά  πώς ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γ. Παπαθανασίου, της έγραψε σε μία λαδωμένη… χαρτοπετσέτα  τα μέτρα που θα έπαιρνε η Ελλάδα για να βγει από την κρίση.


(Σχολ. από agiovasilema: Τελικά υπάρχει έστω και ένας που να έχει περάσει από  κυβερνητικό πόστο είτε με τους γαλάζιους είτε με τους πράσινους και να μην είναι  άχρηστος?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου