Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας τρομοκρατούν τα λαθροκαθίκια?





Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, μήνα με το μήνα, η  παρουσία των λαθρομεταναστών γίνεται όλο και πιο ασφυκτική, όλο και πιο επικίνδυνη. Καινούρια καραβάνια καταφθάνουν έχοντας στο στόμα τους το πλαστικοποιημένο Α4 με τα δικαιώματά τους (ας είναι καλά οι ''εθελοντικές - ανθρωπιστικές'' οργανώσεις και οι δουλέμποροι που φροντίζουν να τους φέρουν έτοιμους για ''δράση'').

Όπως έχουμε ξαναγράψει σε τούτο εδώ το blog, ο ερχομός τους και η ύπαρξή τους εξυπηρετούν συγκεκριμένες καταστάσεις. Η εγκληματική δραστηριότητά  τους αποτελεί σημαντικό όπλο στα χέρια των εκτελεστών της Νέας Τάξης. Μόνο με τον φόβο μπορούν να χειραγωγήσουν το λαό και με τους εξαθλιωμένους και επικίνδυνους λαθρομετανάστες να αποτελούν τον καθημερινό μας κίνδυνο-θάνατο, ο φόβος έχει φωλιάσει για τα καλά στις ψυχές μας. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν κυκλοφορεί  πλέον σε συγκεκριμένα σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας, καμία γυναίκα δεν κυκλοφορεί μετά το σούρουπο, τα κοσμήματα και οι βέρες, δε φοριούνται πια αλλά αποτελούν  οικογενειακά κειμήλια που φυλάσσονται σε κουτάκια και σε θυρίδες, οι αμπάρες και οι συναγερμοί έχουν ενταχθεί στον τρόπο ζωής μας και κάθε μετάβαση χωρίς σωματικές και οικονομικές απώλειες ,προς και απο τη δουλειά μας, σε λίγο θα αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα. Θα ρωτάει ο ένας τον άλλο ''- Ρε θηρίο, τα κατάφερες ρε και τη γλύτωσες και αυτή τη βδομάδα?? -Τι λες ρε αδελφέ...!!! Εμένα με σπάσανε στο ξύλο 2 φορές, μου ανοίξανε και το αυτοκίνητο άλλη μια, αλλά δόξα τω Θεώ να λέμε γιατί έπεσα σε καλούς και με άφησαν τουλάχιστον να ζήσω''...

Οι εκτελεστές λοιπόν των σχεδίων της Παγκοσμιοποίησης, με τις ευλογίες βεβαίως του ταλαίπωρου μετανάστη που άλλαξε 12 σχολεία σε 5 χώρες, που δούλεψε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, βενζινάς, γκαρσόνι, οικοδόμος, (του στοχαστή ντεεεεε), έχουν κάθε λόγο να θέλουν εδώ αυτά τα καθάρματα.

Το ερώτημα είναι ως πότε θα τους ανεχόμαστε? Ως πότε θα ανεχόμαστε τον κάθε προδότη πολιτικό να μας υποχρεώνει να ζούμε σε αυτές τις δραματικές και επικίνδυνες συνθήκες τόσο και οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο? Ως πότε θα αφαιρούν ανθρώπινες ζωές και δεν θα γίνεται καμία αναφορά από τα ΜΜΕ? Μόνο όταν θα  βλάψουν τις οικογένειες ορισμένων ισχυρών (κάτι το οποίο θα γίνει αργά ή γρήγορα καθώς οι λαθρο-εγκληματίες  δεν πρόκειται να σταματήσουν στις λαϊκές συνοικίες και περιοχές), θα αρχίσει να μπαίνει ένας φραγμός. Μέχρι τότε, όλες οι  ζωές των ανώνυμων ανθρώπων που χάνονται καθημερινά από αυτά τα καθάρματα, απλά θα αποσιωπούνται από τα ΜΜΕ, ο καθημερινός τρόμος θα αντιμετωπίζεται ως ρατσισμός και ξενοφοβία και η υποδούλωση ενός ολόκληρου λαού ως παράδεισος του πολυπολιτισμού.
Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου