Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Πουλάνε το «Ερρίκος Ντυνάν»

Πωλείται το θεραπευτήριο «Ερρίκος Ντυνάν». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του κοινωφελούς ιδρύματος Ανδρέας Μαρτίνης.
Ετοιμο να παραδοθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών συμφερόντων Αποστολόπουλου Ετοιμο να παραδοθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών συμφερόντων Αποστολόπουλου Προκύπτει ένα θέμα ηθικού χαρακτήρα: Πώς ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προβαίνει σε μία εμπορική κερδοσκοπική πράξη για ένα κοινωφελές ίδρυμα. Επίσης, πώς σε αυτό συναινεί το υπουργείο Υγείας.

Το κοινωφελές ίδρυμα «Ερρίκος Ντυνάν», στην ιδιοκτησία του οποίου ανήκει το ομώνυμο θεραπευτήριο της Αθήνας, αλλιώς κοινωφελές μη κερδοσκοπικό ίδρυμα όπως αναφέρει το καταστατικό σύστασής του, πωλείται. Η περιουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αφού με δαπάνη του δημιουργήθηκε, ετοιμάζεται τώρα να παραδοθεί στον ιδιωτικό όμιλο Ιατρικό Αθηνών, συμφερόντων Αποστολόπουλου.
Η χθεσινή ανακοίνωση του Ανδρέα Μαρτίνη αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν" στη σημερινή (χθεσινή) συνεδρίαση και μετά από θετική εισήγησή μου, έκανε αποδεκτή την από 20 Δεκεμβρίου 2010 πρόταση του ομίλου "Ιατρικό Αθηνών" και του στρατηγικού του εταίρου "Asklepios Kliniken" και τους χορήγησε δικαίωμα αποκλειστικότητας μέχρι την 20ή Ιανουαρίου 2011, ώστε να συγκροτήσουν το κατάλληλο επενδυτικό σχήμα και να υποβάλουν αξιόπιστη προσφορά εξαγοράς του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν"».

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Πρόκειται για ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στο οποίο μεταξύ άλλων είναι και τρεις εκπρόσωποι του υπουργείου Υγείας -ο αντιπρόεδρος Βασίλης Στεργίου, η ταμίας Αδαμαντία Μακρουλάκη και το μέλος Στυλιανός Τζαβάρας.
Για την ιστορία, τα υπόλοιπα μέλη του κοινωφελούς ιδρύματος είναι η Σάκη Κυπραίου - Γεωργιάδη, γραμματέας του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος είναι και αναπληρωματικός πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου