Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Νέο φρικτό έγκλημα ηλικιωμένου ατόμου. Η τρίτη δολοφονία μέσα σε 3 μέρες...

Η ηλικιωμένη βρέθηκε σε αποθήκη του σπιτιού της στον Πλάτανο, δεμένη στα χέρια και τα πόδια, ενώ ήταν φιμωμένη στο στόμα και στα μάτια με κολλητική ταινία!

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της οφείλεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σε ασφυξία. Οι άγνωστοι δράστες, από τις μέχρι στιγμής έρευνες, διαπιστώθηκε ότι αφαίρεσαν χρυσαφικά και άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στο χώρο που βρέθηκε η 73χρονη, καθώς και στο σπίτι της πραγματοποιούνται έρευνες, ενώ αναμένεται να γίνει και νεκροψία για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών θανάτου.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου