Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Για όσους δεν το έχετε καταλάβει, έχουμε πόλεμο. Σκότωσαν μεροκαματιάρη μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Άγριο έγκλημα στο Ξυλόκαστρο αργά χθες το βράδυ Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δυο ληστές εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια σε πρατήριο στην περιοχή Μελίσσι.
Ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βενζινάδικο και άδειασαν το ταμείο.
Ο άτυχος βενζινοπώλης θέλησε να τους σταματήσει. Άρχισε να τρέχει πίσω τους την ώρα που οι ληστές πήγαιναν να μπουν στο αυτοκίνητό τους.
Ο ένας από τους δράστες δεν δίστασε να σηκώσει το όπλο του και να εκτελέσει τον άτυχο άνδρα μπροστά στα μάτια της συζύγου του.
Η αστυνομία μελετά το υλικό που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να εντοπίσει τους δολοφόνους.
http://olympia.gr/2010/12/23/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bb%ce%ac%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bc-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου