Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Γιάννη Ραγκούση, τέτοια θέματα οφείλεις να τα αναδεικνύεις εσύ ο ίδιος.

Εδώ δεν σηκώνει ούτε εκφοβισμούς ούτε ενεργοποίηση μηχανισμών δημοσίων σχέσεων…
 
 
Μιλάμε βέβαια για το θέμα που έχει ανακύψει με την εξάρθρωση της συμμορίας των κοκαϊνάκηδων της υψηλής κοινωνίας. Τόσο υψηλής που φτάνει μέχρι τις παρυφές της εξουσίας.
Αντί λοιπόν να προσπαθείς να ανακόψεις την δημοσιότητα (γνωρίζεις ότι είναι σα να ρίχνεις λάδι στη φωτιά κάθε προσπάθεια), οφείλεις να βγεις πρώτος και να απαιτήσεις την παραδειγματική τιμωρία αυτών που παίζουν με το όνομα σου και επικαλούνται “ρουσφέτια της κόκας”. Όποιοι και αν είναι αυτοί, όσο κοντά σου και να βρίσκονται.
Γιατί σε μία κοινωνία που βράζει, δεν πρέπει να πιέζεις το καπάκι πάνω στη χύτρα, αλλά να την ξεσκεπάσεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. Αλλιώς θα σκάσει και θα συμπαρασύρει βρώμικους και καθαρούς.
Και επικοινωνιακά να το δεις, είναι απείρως προτιμότερο να το κάνεις. Τιμώρησε λοιπόν πρώτα αυτούς που πραγματικά διασύρουν το όνομα σου με τρόπο απαράδεκτο και άσε αυτούς που υποτίθεται σε δυσφημούν.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου