Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

10gr κόκα την ημέρα το ΔΝΤ το κάνουν πέρα!









Έτσι σκεφτόταν φαίνεται η εξαδέλφη του υπερυπερ-υπερυπουργού κ.Ραγκούση και αδελφή της υπουργού κυρίας Νταλάρα (με δυο λόγια για να καταλαβαίνουμε και τι λέμε, η πιο στενή συγγενής της παρεούλας  που μας κυβερνάει) και κουρασμένη καθώς έλεγε η ίδια από τα ...πολλά ρουσφέτια, φτιαχνόταν με λίγη κόκα.
Όσο για την κα Μαρίνα Τσιντικίδου, πρώην μοντέλο και υποψήφια με την ΝΔ, άξια της μοίρας της και αυτή αλλά τουλάχιστον δεν έγινε (ευτυχώς) άξια της δικής μας μοίρας!!

                               Όμορφος κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος....

(Οι φωτογραφίες από το http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/12/90-star-9.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου