Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Είναι η λαθρομετανάστευση ηλίθιε!

 
 
lathrom
Διαφωνεί κανείς πως “Αν δεν αντιμετωπιστεί πλήρως το θέμα της λαθρομετανάστευσης και παράνομης διαβίωσης αλλοδαπών στη χώρα, η πολιτική ανατροπή θα κορυφωθεί ανεπιστρεπτί;” Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά κοινωνικό.
Εξηγούμαι: Όταν κάθε μικρή κοινωνία, χωριό και οικισμός έχει τουλάχιστον έναν δολοφονημένο συγγενή, γείτονα ή γνωστό, τότε κανένας “αντιρατσιστικός” νόμος και καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να ανατρέψει τη δεδομένη βούληση των λαϊκών μαζών (με αριστερή ορολογία) ή αλλιώς της κοινής γνώμης.
Κάποιοι “Πιπιλάνε” το Δουβλίνο ΙΙ, και τις “υποχρεώσεις” της χώρας έναντι των “εταίρων” μας… Φυσικά για τα σκουπίδια και τις παράνομες χωματερές των Δημαρχαίων τα πράματα είναι αλλιώς… εκεί το σύστημα μπορεί “να γράφει στα παλαιότερα των πολιτικών της υποδημάτων” τις “υποχρεώσεις” και να τρώει επί χρόνια πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ…
Επειδή ιστορικά ο εκφασισμός μιας κοινωνίας εξηγείται με τη
... λογική και συνήθως επέρχεται με εκλογές, η Δημοκρατία πρέπει άμεσα να αναγεννηθεί μέσω απλών πολιτικών βημάτων και κυρίως η σημερινή Κυβέρνηση να προβεί σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για την οριοθέτηση του ποσοστού εισροής μεταναστών, όπου οι πολίτες θα αποφασίσουν Αν και Πόση μετανάστευση θέλουν σε σχέση με το γενικό πληθυσμό ΠΟΛΙΤΩΝ.
Περαιτέρω η Κυβέρνηση με δεύτερο μέρος στο ίδιο δημοψήφισμα να λύσει τα χέρια της, ρωτώντας τους πολίτες αν επιθυμούν:
1. Στρατό στη φύλαξη των συνόρων
2. Νέα υπηρεσία Ασφαλείας φύλαξης χωριών και υπαίθρου – (π.χ. “Χωρονομία”) – (Ας βγάζουν “σπυριά” κάποιοι “επαναστάτες των ΒΠ”. Δυστυχώς οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν τους απλούς πολίτες και όχι μόνο τους δήθεν “προοδευτικούς”…)
3. Αστυ-νομία μόνο στις πόλεις όπως συμβαίνει παντού στο κόσμο. (Δεν γίνεται να είναι αστυφύλακας στη Ορεστιάδα και στο πίσω μέρος του μυαλού του να έχει συνεχώς τη μετάθεση στη Θεσσαλονίκη…)
Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το ύψιστο Αγαθό είναι αυτό της Ασφάλειας, μετά ακολουθεί αυτό της Στέγασης και της Τροφής.
Είτε οι ως “πρωτόγονοι” το 2013 π.Χ, είτε ως “πολιτισμένοι” το 2013 μ.Χ, οι λαοί κάλυπταν πρώτα αυτές τις 3 ανάγκες και στη σειρά που παρατίθενται.
Μετά τους ενδιέφερε το “πολίτευμα”, ο πολιτισμός, οι “Τέχνες και τα Γράμματα”…
Ας το καταλάβουν οι “σωματοφύλακες” της μεταπολιτευτικής κατάπτωσης, πως χωρίς “τα ξύλινα τείχη” δεν θα υπήρχε Παρθενώνας, ούτε “Δημοκρατία”!
http://freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου