Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ 22ΧΡΟΝΟ ΙΝΔΟ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ – ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΡΑ;

      

apagogiindoy
Συνελήφθησαν προχθές (4-6-2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, σε διαμέρισμα στην Κυψέλη, τρείς αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 35, 36 και 37 ετών, για αρπαγή και εκβίαση 22χρονου υπηκόου Ινδίας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, στις αρχές Απριλίου, στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής, ο 22χρονος, συμφώνησε με άγνωστο αλλοδαπό να τον βοηθήσει να μεταβεί αεροπορικώς με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ιταλία με χρηματικό αντίτιμο 3.000 ευρώ. Πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες, ο 22χρονος ενημερώθηκε ότι θα
...
συναντήσει στην περιοχή του Θησείου, δύο άγνωστους άντρες, υπεύθυνους για τη μεταφορά του. Όταν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, οι δύο άντρες τον ενημέρωσαν ότι είχε αναβληθεί η αναχώρησή του με προορισμό την Ιταλία για την επόμενη μέρα και τον έπεισαν να τους ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.
Στο διαμέρισμα οι τρεις συλληφθέντες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, τον ακινητοποίησαν και με τη χρήση σωματικής βίας τον δέσμευσαν. Στη συνέχεια, τον εξανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο στην Ινδία, απαιτώντας εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, μαχαίρια, αλυσίδες και κλειδαριές.
Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου