Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Υπό δρακόντεια μέτρα όπως βλέπουμε αποκλειστικά στην eviazoom μεταφέρθηκε ο 23χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε το άτυχο ζευγάρι στην Ακτή Νηρέως.
Μαζί του μεταφέρθηκαν και οι υπόλοιποι 6 Πακιστανοί οι οποίοι κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία αλλά εξετάζεται κιόλας η συμμετοχή τους στην δολοφονία.
Επίσης οι περισσότεροι βρίσκονται παράνομα στην χώρα.
Έξω από τα Δικαστήρια πλήθος κόσμου φώναζε "θάνατος ,θάνατος" εξαγριωμένοι βλέποντας τον πακιστανό δολοφόνο που είχε αγκαλιάσει η οικογένεια Πολυδωροπούλου, αλλά ήταν αυτός που τους έσφαξε μέχρι θανάτου!
Ο 23χρονος πήρε προθεσμία από τον Ανακριτή για αύριο 4 Ιουνίου αλλά για να γλιτώσει τα χειρότερα υποστήριξε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ότι δεν είναι γεννημένος το
...
1990 αλλά το 1994 για να έχει ελαφρύτερη ποινή σαν ανήλικος.
Κανένας δικηγόρος δεν θέλησε να αναλάβει τον 23χρονο, όπως και τους υπολοίπους.

ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου