Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

ΤΩΡΑ: Ομολόγησε ο Πακιστανός για την αποτρόπαια δολοφονία του ζευγαριού στο Αλιβέρι

 Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες  ο Πακιστανός - οικιακός βοηθός του ζεύγους, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένο στο Αλιβέρι, ομολόγησε τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα....Το ζευγάρι βρέθηκε χθες το απόγευμα, στο πολυτελές σπίτι του, στην Ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι, άγρια δολοφονημένο. Η 54χρονη γυναίκα βρέθηκε με πολτοποιημένο το κεφάλι της, από κομμάτι μάρμαρο, μες στην άδεια από νερό πισίνα, ενώ ο 56χρονος γυναικολόγος, Πολυδωρόπουλος, βρέθηκε με καρφωμένο ένα κομμάτι ξύλο στην καροτίδα του, στο σαλόνι του σπιτιού.

Δεν υπήρχαν πουθενά ίχνη παραβίασης, ούτε το σπίτι έδειχνε ανακατωμένο, ενώ δεν έλειπε ούτε το αυτοκίνητο της οικογένειας. Η άνδρε της Ασφάλειας Χαλκίδας αποκάλυψαν το ειδεχθές έγκλημα όταν τους ενημέρωσε η κόρη της οικογένειας, που ζει στην Αθήνα, η οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους αλλά δεν τους έβρισκε. Το ίδιο και ο γιος τους, που ζει στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece από την πρώτη στιγμή, οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν σε αλλοδαπούς εργάτες, που απασχολούσε η οικογένεια, για να τους βοηθά σε οικιακές εργασίες. Τα μεσάνυχτα, εντόπισαν και προσήγαγαν τον Πακιστανό οικιακό βοηθό, ενώ ανακρίνονται κι άλλα δύο άτομα, αλβανικής καταγωγής.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πακιστανός ομολόγησε τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα και όπως είπε αφαίρεσε πιστωτικές κάρτες και κάρτες αναλήψεων από το άτυχο ζευγάρι.
planet-greece.blogspot.com

Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι! http://agiovasilema.blogspot.gr/2013/06/blog-post_7873.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου