Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Με 234 ναι, 21 οχι 7 παρων, τρία λευκα και ένα άκυρο η βουλή αποφάσισε την παραπομπή του Παπακωνσταντίνου στη δικαιοσύνη

Λάβρος ο Παπακωνσταντίνου κατά του Βενιζέλου: "Αυτός στήριζε τον Τσοχατζόπουλo όχι εγώ"
- Κατηγόρησε την κυβέρνηση πως με τη δίωξή του προσπαθεί να κάνει τους πολίτες να ξεχάσουν τα σκληρά μέτρα
- Αιχμές άφησε και κατά του κ. Διώτη για το πώς χειρίστηκε τη λίστα Λαγκάρντ
- Tι απαντούν στις αιχμές οι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ

Mε μεγάλη πλειοψηφία η Βουλή αποφάσισε να διευρύνει το κατηγορητήριο εις βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία της λίστας Λαγκάρντ με 266 βουλευτές να ψηφίζουν.

Από τους 266 ψήφους, υπέρ της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου ψήφισαν 234 βουλευτές, ενώ κατά της πρότασης ψήφισαν 21 βουλευτές. Παρών ψήφισαν 7 βουλευτές, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη τρία λευκά ψηφοδέλτια και ένα άκυρο!

Νωρίτερα, με σαφή εκνευρισμό και τρομερή ένταση ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για πολιτικό παιχνίδι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή ενώ τελειώνοντας την ομιλία του ο  Παπακωνσταντίνου μπροστά σε δεκάδες βουλευτές ...δάκρυσε.
 
(Εμείς να δεις ποσο έχουμε κλάψει αλήτη, επειδή μας κατέστρεψες τη ζωή...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου