Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ : ΑΝΔΡΟΓΥΝΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ!!!ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!!Σε εξέλιξη οι έρευνες μέχρι αυτήν την ώρα!
Συγκλονίζει η δολοφονία
του ζευγαριού στην Ακτή Νηρέως στο Αλιβέρι μέσα στο σπίτι τους.
Το απόγευμα του Σαββάτου η Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα συγγενικού προσώπου εισέβαλλε στην οικία και βρήκε το ανδρόγυνο μέσα στα αίματα!
 
Η κόρη τους προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους όλη την ημέρα και στο τέλος απευθύνθηκε στο Α.Τ. Αλιβερίου.
Το ανδρόγυνο στην Ακτή Νηρέως δέχτηκε θανάσιμα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο πιθανώς με πέτρα σε πολλά σημεία του σώματος.
Δράστης/ες είναι γνωστός του ζεύγους με τον οποίον είχαν προσωπικές διαφορές.
Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για μία πρωτοφανής ανθρωποκτονία και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέχρι το βράδυ είναι πιθανό να υπάρχει ομολογία...
Η 55χρονη γυναίκα ήταν Συνταξιούχος Τράπεζας ενώ ο σύζυγος της Γυναικολόγος Ιατρός..
 
 
 
 
Συνελήφθη πριν από λίγο στην Νέα Λάμψακο ο Πακιστανός εργάτης της οικογένειας για την δολοφονία του ζεύγους.
Έχει μεταφερθεί ήδη στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου