Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ



"Θα φτάσουμε στο τέλος, Θα βρούμε ποιος το έκανε και γιατί. Όποιος ευθύνεται θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη"
Ψυχραιμία συνέστησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στο διάγγελμά του προς τον αμερικανικό λαό, μετά τις αιματηρές εκρήξεις στη Βοστώνη.
"Νωρίτερα, ενημερώθηκα για τις εκρήξεις στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Έδωσα εντολή να διερευνηθεί η επίθεση. Δεν έχουμε ακόμα όλες τις απαντήσεις. Ξέρουμε ότι πολλοί τραυματίστηκαν. Κάποιοι θανάσιμα. Μίλησα με τους επικεφαλής του FBI και ερευνούν το περιστατικό. Μίλησα με τον κυβερνήτη της Μασαχουσέτης και διαβεβαίωσα ότι θα έχουν κάθε υποστήριξη", τόνισε ο κ. Ομπάμα.
"Οι σκέψεις οι δικές μου και της Μισέλ, είναι στις οικογένειες των θυμάτων και τους τραυματίες. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είμαστε Δημοκράτες και Ρεπουμπλικάνοι. Είμαστε Αμερικανοί", συνέχισε ο Μπαράκ Ομπάμα.
O Μπαράκ Ομπάμα είπε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει αυξήσει την ασφάλεια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως είναι απαραίτητο, μετά τις εκρήξεις.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, τόνισε ότι δεν ξέρουμε ακόμα ποιος το έκανε και γιατί, ωστόσο οι έρευνες θα πάνε μέχρι το τέλος και πρόσθεσε ότι ο αμερικανικός λαός δεν τρομοκρατείται.
"Θα φτάσουμε στο τέλος, Θα βρούμε ποιος το έκανε και γιατί. Όποιος ευθύνεται θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη", είπε ο Μπαράκ Ομπάμα.
"Σήμερα ήταν μέρη γιορτής στη Μασαχουσέτη. Η Βοστώνη είναι μια σκληρή και περήφανη πόλη και θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της. Όπως και οι πολίτες της. Θα είμαστε στο πλευρό τους", κατέληξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

(agiovasilema: Γιατί μας βρωμάει- όπως και σε εκατομμύρια άλλους ανθρώπους ανά τον κόσμο-  προβοκάτσια αυτή η ιστορία άραγε? Ποιος ''τρομοκράτης'' έχει σειρά τώρα? Η Συρία, το Ιράν ή ο τρελός της Κορέας? Κρίμα για τους αθώους και τα παιδάκια που έχασαν τις ζωές τους στο επαναλαμβανόμενο σχέδιο των ΗΠΑ που δημιουργεί τρομοκρατικούς στόχους κάθε λίγα χρόνια για να ακούγεται, να ανοίγεται και να πουλάει και κανένα όπλο... Εκτός, αν όλα αυτά έχουν στόχο την δημιουργία φανταστικών εσωτερικών εχθρών μέσα στην Αμερική, οδηγώντας στην απόλυτη  πειθαρχία τον ήδη υπνωτισμένο αμερικανικό λαό. Θα περιμένουμε και θα δούμε...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου