Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Η Οκλαχομα απαγόρευσε την Σαρία έπειτα από την ταυτότητα των φανατικών ισλαμιστών βομβιστών.

 

20130420-093523.jpg

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις μετα την αποκάλυψη της ταυτότητας των τρομοκρατών. Η Οκλαχομα πέρασε με ευρεία πλειοψηφία νόμο που απαγορεύει την “Σαρία” ως αντίθετη με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. πριν λίγες ημέρες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει.
Εν τω μεταξυ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΗΠΑ έχουν γεμίσει με βίντεο φρίκης απο την δράση των Τσετσένων. Με εγκλήματα ακόμα και κατα γυναικών, γεγονότα που η
προπαγάνδα της Κλίντον αποσιωπούσε απο την Αμερικάνικη κοινή γνώμη.
20130420-095438.jpg
Την ίδια στιγμη, πρώην και νυν γερουσιαστές αμφισβητούν ανοιχτά την υποστήριξη των ΗΠΑ στους ισλαμιστές στην Συρία και αλλού, επιτιθέμενοι πλέον ανοιχτά σε όσους τους αποκαλούσαν “ρατσιστές” (ναι, αποκαλούσαν “ρατσιστές” Αφροαμερικανους που κατέκριναν το Ισλάμ!)
Έντονος προβληματισμός υπάρχει πάντως και για την μυστική φυγάδευση του Σαουδάραβα υπόπτου (που μόνο το Ολυμπία αποκάλυψε στην Ελλάδα), όπως και για το τζαμί που φέρεται ότι σύχναζε ο Ταμερλαν. Υπάρχουν καταγγελίες για “κύρηγμα μίσους” του ιμάμη Αμπντουλα Φαρουκ που φέρεται να ήταν ο πνευματικός καθοδηγητής των δραστών.

΄ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου