Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013

Φωτογραφίες 2 υπόπτων για το μακελειό της Βοστώνης, έδωσε στην δημοσιότητα το FBI
Είναι αυτοί οι δυο βομβιστές που αιματοκύλισαν τον Μαραθώνιο της Βοστόνης και σκότωσαν ένα 8χρονο παιδί και δυο νεαρές γυναίκες; Σύμφωνα με το FBI είναι οι δυο κυριότεροι ύποπτοι. Δεν κατηγορούνται ακόμα, αλλά αναζητούνται για να ανακριθούν. Θεωρούνται όμως επικίνδυνοι και οπλισμένοι.


Αυτά μεταξύ άλλων προειδοποίησε το FBI τους Αμερικανούς πολίτες, από τους οποίους ζήτησε βοήθεια για τον εντοπισμό των δυο υπόπτων. Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα video από κάμερες ασφαλείας και φωτογραφίες των δυο ανδρών που φέρονται ως
... οι βομβιστές του μαραθωνίου της Βοστόνης.


Είναι ο ύποπτος Νο1 και ο ύποπτος Νο2. Το FBI υποστηρίζει πως γνωρίζει τα στοιχεία τους αλλά φυσικά δεν τα δημοσιοποίησε.
Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν είναι «καθαρές» και το FBI προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητά τους για να μπορούν οι πολίτες να τους αναγνωρίσουν.Ο ύποπτος Νο1 εμφανίζεται να φορά ένα σκούρο καπέλο και γυαλιά και ο ύποπτος Νο2 φορά ένα λευκό καπέλο. Σύμφωνα με τος πράκτορες και οι δυο θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι και πιθανώς είναι οπλισμένοι ενώ, «η αναζήτηση και ο εντοπισμός τους είναι τώρα υψίστης προτεραιότητας».


Όπως εξήγησε ο ειδικός πράκτορας και επικεφαλής των ερευνών του FBI, Ρίτσαρντ Ντεσλάριερς ο δεύτερος ύποπτος θεωρείται ότι είναι αυτός, που τοποθέτησε την τσάντα με τα εκρηκτικά που εξερράγη στο σημείο του τερματισμού του μαραθωνίου.


Όπως είπε, οι δύο ύποπτοι «φαίνεται να πηγαίνουν μαζί στη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου». Οι φωτογραφίες τους έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του FBI και κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω των ειδησεογραφικών πρακτορείων.

«Κάποιος ξέρει αυτούς τους ανθρώπους που είναι φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι ή μέλη κάποιας οικογένειας. Κάθε πληροφορία, όσο ασήμαντη και αν φαίνεται, είναι προς τοσυμφέρον μας», είπε ο επικεφαλής των ερευνών, ζητώντας από τους πολίτες να... συμμετέχουν στις έρευνες.


neswit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου