Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Νέα Μανωλάδα: Πυροβολισμοί και τραυματίες Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες, σε μεγάλο επεισόδιο!!

 


Ν. Μανολάδα: Πυροβολισμοί και τραυματίες σε μεγάλο επεισόδιο!! (νεότερα)
 
Βίαια επεισόδια σημειώθηκαν στη Νέα Μανωλάδα. Έντονες αντιδράσεις  Μπαγκλαντέζων και άλλων εργατών με αφορμή την πληρωμή τους, εξελίχθηκαν σε πολύ σοβαρό επεισόδιο, όπου έπεσαν και πυροβολισμοί και υπάρχουν αρκετοί τραυματίες (από την πλευρά των εργατών, ίσως και περίπου δεκαπέντε, πάντα με τις ως τώρα πληροφορίες)!!!

 Τρεις Έλληνες, οι οποίοι πυροβόλησαν αλλοδαπούς εργάτες στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας, αναζητά η αστυνομία.
Ο εργοδότης τους και ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, όπου εργάζονταν οι μετανάστες, συνελήφθη.
Το αιματηρό επεισόδιο, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν περίπου 200 αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές, διεκδίκησαν δεδουλευμένα μηνών.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κ.Υ Βάρδας ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 28 άτομα από αυτούς 4 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση 8 σε σοβαρή κατάσταση και οι υπόλοιποι ελαφρά.
http://www.iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=17391

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου