Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ


EKRIXI8
Κόκκινος συναγερμός έχει σημάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, μετά την διπλή έκρηξη που προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων, σύμφωνα με τις πρώτες επίσημες πληροφορίες, ενώ τα αμερικανικά δίκτυα μιλούν για πολύ περισσότερους νεκρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ειδικές δυνάμεις έχουν ασφαλίσει τον Λευκό Οίκο, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πρόεδρος Ομπάμα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του ΣΕΓΑ και οι 12 Έλληνες δρομείς που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο, καθώς και ολόκληρη η Ελληνική αποστολή δεν έχει υποστεί κανέναν τραυματισμό και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου