Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως!! Οι κακοποιοί, αλλοδαποί κυρίως, μπουκάρουν στα σπίτια των ανθρώπων σκοτώνοντας και βασανίζοντας οποιονδήποτε μένει μέσα. Νέο περιστατικό φρικτού βασανισμού ηλικιωμένου!!

 


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων, που βασάνισαν άγρια 80χρονο συμπατριώτη μας στα Εξαμίλια Κορινθίας, βάζοντας του φωτιά στα πόδια, προκειμένου να τους πει πού είχε κρυμμένα τα χρήματά του.
Το μαρτύριο του ηλικιωμένου άρχισε λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα, όταν οι τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι του και τον χτύπησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που έχει τα χρήματά του.
Στη συνέχεια δεν δίστασαν να του ρίξουν οινόπνευμα και λάδι στα πόδια και να του βάλουν φωτιά, αναγκάζοντάς τον να του υποδείξει το σημείο όπου είχε κρυμμένα 600 ευρώ.
Ο 80χρονος υπέστη εγκαύματα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ από τους θεράποντες ιατρούς εξετάζεται το ενδεχόμενο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, να διακομιστεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου