Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

ΤΡΟΜΟΣ: 4 ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΕΣΦΑΞΑΝ 82ΧΡΟΝΗ ΣΤΑ ΒΙΛΙΑ

 

 

ESFAXAN
Άλλο ένα φρικτό έγκλημα με θύμα αυτή τη φορά μια 82χρονη γυναίκα που ζούσε στα Βίλια Αττικής, αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί, προκαλώντας κυριολεκτικά πανικό αλλά και μεγάλη ανησυχία για το κατά πόσο μπορούμε να νιώθουμε πια ασφαλείς στα ίδια μας τα σπίτια!
Σύμφωνα με την αστυνομία η ηλικιωμένη έφερε τραύμα στο κεφάλι πιθανόν από μαχαίρι, ενώ η είσοδος του σπιτιού της ήταν παραβιασμένη και το σπίτι αναστατωμένο. Οι αστυνομικοί έχουν αποδώσει και αυτό το έγκλημα σε ληστεία.
Τα ζητήματα πλέον είναι πολλά για την αστυνόμευση των πολιτών, ενώ στην κοινωνία επικρατεί πλέον πανικός με αυτά που έχουν συμβεί ειδικά την τελευταία εβδομάδα σε ακτίνα μερικών μόνο χιλιομέτρων.
Εκείνοι που φώναζαν ότι θα έρθει η ώρα που θα μας σφάζουν μέσα στα ίδια μας τα σπίτια, βγήκαν δυστυχώς αληθινοί. Και στις τέσσερις ληστείες – δολοφονίες οι δράστες έχουν παραμείνει άγνωστοι και άφαντοι! Τα φρικιαστικά εγκλήματα για μερικά ευρώ, διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ οι πολίτες έχουν πάψει πλέον να νιώθουν ασφαλείς. Πρέπει να δοθεί λύση και άμεσα!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου