Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Πανικόβλητος ο Σαμαράς αναβάλει την Πολιτική Επιτροπή…Το κόμμα ξεφεύγει από τον έλεγχο του κ. Σαμαρά, έπειτα από τις επιλογές που έχει κάνει και από τα σκληρά αντικοινωνικά μέτρα που λαμβάνει και ως ένα γνήσιο αρχηγικό κόμμα η ΝΔ, αυτό δεν πρέπει να συμβεί. Συγκεκριμένα, ήταν απόλυτα βέβαιο ότι η υποψηφιότητα που στήριζε η ηγεσία, για το αξίωμα του ΓΓ του κόμματος, δεν επρόκειτο να επικυρωθεί από το ανώτατο όργανο του κόμματος.  Τουναντίον κινδύνευε να υπερισχύσει η εσωκομματική αντιπολίτευση.
Μπροστά λοιπόν στον κίνδυνο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε, επικαλούμενος…. φόρτο εργασίας να αναβάλει την συνεδρίαση του οργάνου.
«Η σύγκληση του Οργάνου θα επαναπροσδιοριστεί». Με αυτά τα
....
λόγια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας αναβάλλεται για χρόνο αόριστο και προφανώς μέχρι να γίνουν οι κατάλληλες ζυμώσεις ώστε να επανακτήσει τον έλεγχο του κόμματος ο κ. Σαμαράς.
Βλέπετε, ξεχειλίζει η «δημοκρατία» από αυτό το αρχηγικό κόμμα. Γι’ αυτό δεν πρόκειται ποτέ να πάμε ποτέ μπροστά ως χώρα. Γιατί ο κάθε αρχηγός διορίζει τους υποτακτικούς του και δεν λειτουργεί η πραγματική εσωκομματική δημοκρατία ώστε να εκλέγονται κάθε φορά οι προσωπικότητες εκείνες που θα αποτελέσουν τα αντίβαρα, τις ασφαλιστικές δικλείδες απέναντι στην αυθαιρεσία ή στην ανικανότητα του κάθε αρχηγού.
Πέτρος Χασάπης
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου