Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οργανωμένες σπείρες αλλοδαπών πορτοφολάδων στον ΗΣΑΠΠΡΟΣΟΧΗ: Οργανωμένες σπείρες πορτοφολάδων στον ΗΣΑΠ
Οργανωμένες σπείρες αλλοδαπών πορτοφολάδων δρουν ανεξέλεγκτα σε βάρος πολιτών στα βαγόνια και στους σταθμούς του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου.

Το τεράστιο πρόβλημα, που δυσφημεί την χώρα σε εκατοντάδες τουρίστες, αναδεικνύει με ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, που καλεί όλους τους πολίτες, που χρησιμοποιούν τον «ηλεκτρικό αλλά και τα άλλα ΜΜΜ να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.
«Οι ανυποψίαστοι επιβάτες, κυρίως υπερήλικες, γυναίκες αλλά και τουρίστες είναι τα μεγάλα θύματα αυτών των εγκληματικών ομάδων», υπογραμμίζουν οι εργαζόμενοι στο «ηλεκτρικό».
Και δίνουν ανάγλυφα την εικόνα του προβλήματος:
«Η μόνιμη εικόνα στους σταθμούς και στους συρμούς των ΗΣΑΠ είναι επιβάτες να κλαίνε, να διαμαρτύρονται και να οργίζονται, ενώ οι τουρίστες βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόγνωση, αφού μαζί με τα χρήματά τους, έχουν απολέσει και όλα τα σχετικά τους έγγραφα, ταυτότητες, διαβατήρια, αεροπορικά εισιτήρια, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.».
«Το συγκεκριμένο ζήτημα σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί μόνο από την Εταιρία και τους εργαζόμενους, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με το συγκοινωνιακό έργο και όχι με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Χρειάζεται ουσιαστική
....
 
παρέμβαση της πολιτείας, η οποία διαθέτει και τους ανάλογους μηχανισμούς, γιατί αυτού του είδους η παραβατικότητα κινείται πλέον, στις παρυφές του οργανωμένου εγκλήματος», καταγγέλλει η Ένωση Εργαζομένων, η οποία αποδίδει τις ευθύνες για την έξαρση του φαινομένου στο γεγονός της ελλιπούς φύλαξης των σταθμών.
Όπως αναφέρουν οι ομάδες των αλλοδαπών  «πορτοφολάδων» «εκμεταλλευόμενοι την ελλιπή φύλαξη σταθμών, συρμών και εγκαταστάσεων, λόγω και της έλλειψης προσωπικού στα εκδοτήρια των εισιτηρίων και στην φύλαξη των σταθμών, οι ομάδες των αδίστακτων κακοποιών αλωνίζουν ανενόχλητοι όλο το δίκτυο και ιδιαίτερα σταθμούς και τμήματα του Ηλεκτρικού με μεγάλη επιβατική κίνηση».
«Τη κατάσταση αυτή επιδείνωσαν και οι 160 περίπου αδικαιολόγητες μετατάξεις εργαζομένων από τη φύλαξη και άλλες υπηρεσίες των ΗΣΑΠ για τις οποίες είχαν εκπαιδευτεί, σε διάφορες θέσεις φυλάκων Μουσείων ή θυρωρών στο Υπουργείο Πολιτισμού ή στο Υπουργείο Μεταφορών !!!», υπογραμμίζει η Ένωση, η οποία καταλήγει αναφέροντας τα εξής:
«Καλούμε για άλλη μια φορά, όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς και ιδιαιτέρα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μπει οριστικό τέλος σ΄ αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, το οποίο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχει γίνει μάστιγα για εργαζόμενους και επιβάτες και επιπλέον δυσφημεί διεθνώς τη χώρα μας».

(agiovasilema: Ιδιαίτερη προσοχή στο σταθμό της Νερατζιώτισσας.... Έχουν ανέβει προς τα βόρεια οι αλλοδαποί εγκληματίες του ΗΣΑΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου