Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΡΩΣΙΔΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 89ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.


]

maxairi

Μια 48χρονη ρωσίδα φέρεται από την αστυνομία ως βασική  ύποπτη για την άγρια δολοφονία 89χρονου, μέσα στο διαμέρισμά του , στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός τα μεσάνυχτα από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ υπολογίζεται ότι η δολοφονία είχε γίνει εδώ και μια εβδομάδα, καθώς το πτώμα βρισκόταν σε σήψη. Ο άτυχος άνδρας έφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, τραύματα στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο.
Οι υποψίες στρέφονται σε μια Ρωσίδα, την οποία τις τελευταίες μέρες φιλοξενούσε ο 89χρονος, επειδή της είχαν κάνει έξωση από διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας στο οποίο έμενε. Ακριβώς επειδή ήταν γειτόνισσα ο ηλικιωμένος την γνώριζε και είχε δεχθεί να την φιλοξενήσει μέχρι να τακτοποιήσει το θέμα της στέγης της. Σύμφωνα με τους γείτονες όμως, του δημιουργούσε προβλήματα γιατί πιθανότατα να ήταν εθισμένη σε ουσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου