Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Παραιτείται από επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» ο Θάνος Τζήμερος!Παραιτείται από επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» ο Θάνος Τζήμερος!Την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία του κόμματος «Δημιουργία Ξανά!», ανακοίνωσε ο Θάνος Τζήμερος προαναγγέλοντας, ταυτόχρονα, πανελλήνιο συνέδριο το οποίο θα αναδείξει τη νέα ηγεσία.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Focus Web TV, ο κ. Τζήμερος ανακοίνωσε πως τόσο εκείνος όσο και όλα τα μέλη στα όργανα του κόμματος θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους, ώστε τα μέλη να εκλέξουν νέα ηγεσία, στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012.
Ο ίδιος, αφού ξεκαθάρισε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την προεδρία, τόνισε πως οι πολιτικές θέσεις του κόμματος θα ανακοινώνονται πλέον μόνο με δελτία Τύπου και όχι μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Τέλος, ο κ. Τζήμερος διευκρίνισε ότι το κόμμα εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα, θα συμμετάσχει εκ νέου στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

(agiovasilema: Πόσα είπαμε ότι πήρε το κόμμα του επιδότηση  μετά τις εκλογές? 750.000 ευρωπουλάκια μήπως? ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου