Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΜΕ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ...ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΝΝΙΑΣ!ZANIAS

Διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών μόλις για ενάμιση μήνα και πρόλαβε να βάλει την υπογραφή του σε φορολογικά μέτρα που αποτέλειωσαν τους ήδη εξαθλιωμένους πολίτες.
Ο Γιώργος Ζαννιάς, νέος πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, συναντήθηκε το πρωί στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία με τον προσφάτως παραιτηθέντα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, Απόστολο Ταμβακάκη, ο οποίος έφτασε στο ραντεβού μόνος και ντυμένος απλά με τζιν παντελόνι.
Ωστόσο, αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η εμφάνιση του κ. Ζαννιά, ο οποίος έφτασε γραβατωμένος και συνοδευόμενος από σωματοφύλακα!
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr, ο κ. Ζαννιάς δεν διαθέτει έναν, αλλά τρεις σωματοφύλακες τους οποίους χρησιμοποιεί με οκτάωρες βάρδιες!
Δείτε κάτι μούτρα που πληρώνουμε για να τα φυλάνε, όταν οι απροστάτευτοι Έλληνες καταληστεύονται και σφάζονται καθημερινά! Και δεν ντρέπεται κανείς.

από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου