Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Υπόθεση Βούλας Παπαχρήστου: Τελικά τα μέλη της Άγιας Οικογένειας, είτε όμαιμοι είτε σώγαμπροι, το κουβαλάνε το μαύρο το χτικιό μέσα τους! Αρκεί να γίνεται πάντοτε το κακό!


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ


%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A7%CE%A1%CE%97%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5.jpg

Όταν ένα μηδενιστικό μόρφωμα, όπως το κόμμα ΚΟΥΒΕΛΗ –ΡΕΠΟΥΣΗ, αποφασίσει ότι χρειάζεται πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης,
όταν η γνωστή οικογένεια, τα μέλη της οποίας υπήρξαν οι καλύτεροι πελάτες της SIEMENS, αποφασίσουν ότι έφθασε η ώρα για να πριονίσουν την καρέκλα του απεχθούς Καλαματιανού, που οι Έλληνες τόλμησαν να εκλέξουν πρωθυπουργό,όταν ο Καλαματιανός έχει δίπλα του φυγόμυαλους και τενεκέδες, οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν τι τρέχει γύρω τους,τότε,
τη νύφη την πληρώνει κάποια άτυχη πρωταθλήτρια που, δυστυχώς γι αυτήν, δεν
....
διαθέτει ούτε την μικροψυχία των διωκτών της, ούτε την δυνατότητα για μακροβούτια και πατητές στα λασπόνερα του δημόσιου διαλόγου.Ο μπάρμπα-Φώτης, γλυκομίλητος και πράος, όπως ακριβώς ταιριάζει σε όλους τους υστερόβουλους πολιτικάντηδες που ανέδειξε η Ψωροκώσταινα, ζήτησε την σταύρωση της Βούλας Παπαχρήστου, διότι ‘δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’: τα αστεία, άνευ εγκρίσεως της Επιτροπής Λογοκρισίας της ΔΗΜ.ΑΡ., απαγορεύονται. Επίσης απαγορεύεται, αυστηρώς και δια ροπάλου, η συζήτηση ή η ανταλλαγή ευχών με μέλη της ‘ΧΡΥΣΗΣ.ΑΥΓΗΣ.’ ή άτομα ύποπτα για σχέσεις με την παράνομη αυτή οργάνωση!
Η επινίκια δήλωση του εκπροσώπου της ΔΗΜ.ΑΡ. για τον αποκλεισμό της Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στάζει χολή και απροκάλυπτο μίσος!Όζει ο βόθρος της αριστεροφροσύνης!
Στην άλλη όχθη, η ΥΨΗΛΗ ΚΥΡΙΑ, άρτι επαναφιχθείσα στο ΝεοΔημοκρατικό μαντρί, υπομειδιά εύχαρις και ευγνώμων προς τον σύζυγό της: επιτέλους έκανε μία δουλειά σωστά!Πρώτα, λένε, βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι! Έτσι και με τα μέλη της Άγιας Οικογένειας, είτε όμαιμοι είτε σώγαμπροι, το κουβαλάνε το μαύρο το χτικιό μέσα τους! Αρκεί να γίνεται πάντοτε το κακό!
Τέλος, οι… λεβεντολεβέντες υψηλόβαθμοι της Ν.Δ. Με απασχολούν μόνο αυτοί, γιατί δεν πιστεύω ότι το ζήτημα Παπαχρήστου πρόλαβε να απασχολήσει τον ίδιο τον Σαμαρά.Βυθισμένοι στον αυτισμό τους, ανίκανοι να αντιληφθούν τα στοιχεία που δομούν την πραγματικότητα, ανήμποροι, συνεπώς, να την ερμηνεύσουν, ανεπαρκείς και ακατάλληλοι όταν χρειάζεται να την ελέγξουν, καταδικασμένοι να τους ‘τσιμπάει το μάγουλο’ ο κάθε Κούβελος!
Λίγες μόνο ημέρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε, η κυβέρνηση Σαμαρά φαίνεται να πνίγεται σε μιά κουταλιά νερό. Πριν καλά-καλά προλάβει να ασχοληθεί με τα μεγάλα και σοβαρά χάνει τον βηματισμό της στα επουσιώδη και μικρά.Το επεισόδιο με την Βούλα Παπαχρήστου δεν είναι το πρώτο και, υποπτεύομαι ότι, δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο. Είναι πιθανό να πάρει διαστάσεις ανεξέλεγκτες, εάν τώρα δεν αντιμετωπισθεί με σοβαρότητα.
Καλά θα κάνουν στου Μαξίμου να αντιληφθούν ότι συχνά τα φαινομενικώς μικρής σημασίας ζητήματα έχουν έντονη και ισχυρή επίδραση στο εκλογικό σώμα και είναι ικανά να πυροδοτήσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις,Ας ρωτήσουν και τη Μαριέττα. Αυτή ξέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου