Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: Υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει σε εκλογές και επικύρωση της Δανειακής Σύμβασης!


Σαμαράς: Μεταβατική κυβέρνηση και εκλογές
Ο Α. Σαμαράς πριν λίγα λεπτά σε δήλωσή του, ζήτησε μεταβατική κυβέρνηση (και όχι εθνικής ενότητας που ζητάνε οι ΠΑΣΟΚοι) με σκοπό να οδηγήσει την χώρα άμεσα σε εκλογές. Υποστήριξε όμως ότι η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή για να εξασφαλιστεί η 6η δόση…
Ποια δανειακή Σύμβαση Αντώνη Σαμαρά;
Αυτή που προέκυψε από την συμφωνία του Παπανδρέου που κατακεραύνωνες; Αυτή για την οποία δεν υπάρχει λαϊκή νομιμοποίηση και αποτελεί την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας;
Αυτή που προέκυψε από την συμφωνία του Παπανδρέου που κατακεραύνωνες; Αυτή για την οποία δεν υπάρχει λαϊκή νομιμοποίηση και αποτελεί την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας;

3 σχόλια:

  1. Όχι κύριε Σαμαρά. Υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα οδηγήσει σε εκλογές ΝΑΙ. Αλλά επικύρωση της Δανειακής Σύμβασης ΌΧΙ!! Και ξανά ένα μεγάλο ΟΧΙ!! Με ποιό δικαίωμα το λέτε αυτό και ακόμη περισσότερο με ποιό δικαίωμα θα το κάνετε;; Πήρατε καμιά εξουσιοδότηση από τον ΛΑΟ; Φτάνει πια με τις κοροϊδίες και τις αηδίες περί κυβερνήσεων Εθνικής Σωτηρίας!! Και μόνο που ακούω την λέξι σωτηρία ανατριχιάζω!!!! Δεν θέλουμε άλλους Σωτήρες Φτάνει, έλεος. Υπηρεσιακή κυβέρνηση και τροχάδην για εκλογές. Και η καινούργια κυβέρνηση που θα προκύψει, αυτή και μόνο αυτή θα έχει το δικαίωμα ή όχι της επικύρωσης. Κανένας άλλος. Όλοι επικαλείστε τον κυρίαρχο Λαό!! Άντε λοιπόν πηγαίνετε και προσφύγετε σε αυτόν!! Αφήστε τον να μιλήσει!! Επιτέλους!! Να μιλήσει αυτός. Δηλαδή ο Γιάννης η Μαρία, ο Μήτσος η Ελένη, ο Κώστας, η Σούλα. Και όχι ο Μπόμπολας ο Λάτσης και ο Λαμπράκης που θέλουν.
    Φτάνει πια.
    Δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο και ειδικά να μας σώσουν πολιτικοί από τον δικό σας χώρο και ειδικά τον χώρο του ΠΑΣΟΚ.
    Γιατί είστε οι κύριοι υπεύθυνοι που μας φτάσατε ως εδώ.
    Ε.. όχι εσείς τα δύο κόμματα, που μας καταστρέψατε, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, να θέλετε να μας σώσετε κιόλας!!!!
    Τόσο χοντρό δούλεμα; Δεν το τρώει πλέον ο Λαός. Είδατε τι έγινε στις παρελάσεις; Το καταλάβατε; Πήρατε έστω κάποιο μήνυμα; Δεν το βλέπω. Να σας θυμίσω όμως το τι παθαίνει όποιος απομακρύνεται από τον Λαό, και όποιος φέρεται αντιλαϊκά, ή καλύτερα να μην σας θυμίσω, απλά να δείτε τι παθαίνει ο σημερινός πρωθυπουργός και πρώην συγκάτοικο σας. Αφού τον χρησιμοποίησαν όπως τον χρησιμοποίησαν τα κέντρα από τα οποία έπαιρνε τις εντολές, τώρα που τους έκανε την δουλειά και δεν τον χρειάζονται άλλο πια, αφού τον στύψανε σαν λεμονόκουπα τον πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων!!
    Θέλετε να έχετε την τύχη του;
    Εμπρός λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν!!
    Αλλά σκεφτείτε όμως λιγάκι καλύτερα, και φερθείτε σαν ένας έντιμος Έλληνας Πατριώτης Πολιτικός. Και να δείτε πως σαν τέτοιο θα σας κατατάξει ι ο Ιστορικός και η Ιστορία του μέλλοντος. Αλλά κυρίως ως τέτοιος θα μείνετε μες τις ψυχές και την συνείδηση όλων των Ελλήνων.
    Φερθείτε ψύχραιμα και λογικά κύριε Σαμαρά. Ξέρω ότι θα είναι μεγάλες οι πιέσεις που θα δεχτείτε. Και από μέσα αλλά και από έξω.
    Έχετε όμως την λαμπρή ιστορική ευκαιρία, που λίγοι πολιτικοί σε αυτήν την χώρα την είχαν. Να αποδείξετε ότι είστε ένας Έλληνας Πατριώτης ένα μεγάλο παλληκάρι τελικά.
    Και να είστε βέβαιος ότι ο Λαός και θα το εκτιμήσει αλλά και δεν θα το ξεχάσει .Εγγυηθείτε τη ομαλή μετάβαση στις εκλογές χωρίς δεσμεύσεις χωρίς επικύρωση της Δανειακής Σύμβασης, χωρίς τίποτα !!!
    Και τότε να είστε βέβαιος ότι ο Ελληνικός Λαός θα σας το χρωστάει.
    Και τέλος κύριε Σαμαρά ο πλούτος βρίσκεται μέσα σε αυτήν την ίδια την ευλογημένη χώρα μας. Την Ελλάδα μας. Την Πατρίδα μας. Και όχι μέσα στις κατοχικές επικυρωμένες δανειακές συμβάσεις και τις κατοχικές δώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με το άρθρο και με τον πρώτο σχολιαστή! Προσυπογράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάμε ότι ο ΓΑΠ του έκανε το κόλπο του αιώνα του Σαμαρά του Ξε-Σαμάρωτου. Τον έκανε να ανοίξει τα χαρτιά του και τον άφησε με τον μουτζούρη στο χερι. Τώρα το ποσοστό του έτερου προδότη του Αντωνάκη θα γίνει ίδιο με του άλλου προδότη του καθυστερημένου Γαπακα. Δανειακές και μνημόνιο τα αγάπησε ξαφνικά ο αντωνάκης. Δεν είναι πια ξεπούλημα? Αει να χαθούν τομάρια όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή