Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

Σύνταγμα 5/10/2011 Τα λυσσασμένα ΜΑΤ ευχαριστήθηκαν ξύλο ξεσπώντας ακόμα μια φορά στον κόσμο που διαδήλωνε για το ψωμί του. Άξιοι φρουροί της ΧΟΥΝΤΑΣ!!!

Πετροπόλεμος, μπουκάλια, μολότοφ και χημικά συνθέτουν το σκηνικό που επικράτησε στο κέντρο της Αθήνας, με τους αστυνομικούς να προκαλούν...

 
Το τείχος πήρε και πάλι την θέση του μπροστά από την Βουλή για να προστατέψει το κτίριο από τους... διαδηλωτές που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΕ προσπάθησαν να το... ρίξουν αφού η πορεία ήταν στο
...
μεγαλύτερο μέρος της ειρηνική!Φαίνεται πως τα ΜΑΤ όμως είχαν άλλες διαθέσεις για την σημερνή μέρα και δεν άργησαν να πετάξουν τα πρώτα χημικά και να δώσουν την έναρξη για έναν πετροπόλεμο που δεν είχε σταματημό.Ακολούθησαν τραυματισμοί, ξύλο, φωνές, προσαγωγές ακόμα και νεαρών μαθητών αλλά και συλλήψεις.Η συμπεριφορά των ανδρών των ΜΑΤ ήταν προκλητική αφού δεν σταμάτησαν μόνο στο να περιορίσουν τους κουκουλοφόρους αλλά επιτέθηκαν σε διαδηλωτές αλλά και σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που έκαναν απλά την δουλειά τους.

Εύστοχο σύνθημα...
Εύστοχο σύνθημα...

Τα δακρυγόνα έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο αποπνιχτική για πάρα πολλές ώρες και δημιουργώμτας προβλήματα στους διαδηλωτές.

Σκόνη σηκώνεται από τα χημικά που έχουν δημιουργήσει στρώμα πάνω στην άσφαλτο
Σκόνη σηκώνεται από τα χημικά που έχουν δημιουργήσει στρώμα πάνω στην άσφαλτο

Μάλιστα δεν δίστασαν να ρίξουν χημικά και μέσα στο Μετρό.
Φωνάζει ακόμα κι ο Λουκάνικος αλλά ο αστυνομικός δεν ακούει τίποτα
Φωνάζει ακόμα κι ο Λουκάνικος αλλά ο αστυνομικός δεν ακούει τίποτα

Ένας από τους άνδρες των ΜΑΤ τραυματίστηκε όταν προκάλεσε διαδηλωτή ν ατου πετάξει την πέτρα που κρατούσε...

Η αστυνομία δεν κάνει διακρίσεις σε γυναίκες και παιδιά. Βαράει παντού
Η αστυνομία δεν κάνει διακρίσεις σε γυναίκες και παιδιά. Βαράει παντούΤην ίδια ώρα, οι εύζωνες αποχωρούν από το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.

Ο πόλεμος συνεχίστηκε για πολύ ώρα...... ενώ όλα ξεκίνησαν από μία απλή διαμαρτυρία για τα δυσβάσταχτα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου