Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Είναι πλέον θέμα εθνικής αξιοπρέπειας


Χθες η  “τρόικα” των εκκαθαριστών της “εταιρείας Ελλάς” έφτασε στο σημείο να αξιώνει την κατάργηση όλων των συλλογικών συμβάσεων, δηλαδή την κατάργηση του ελληνικού Συντάγματος. Προχθές έκανε έλεγχο στους Έλληνες δικαστές. Αύριο θα ζητήσει να έχει λόγο και στα ζητήματα της Εθνικής Άμυνας. Και μεθαύριο ποιος ξέρει τι ακόμα…
Νομίζω ότι καταλήγει να είναι πλέον απώλεια χρόνου το να αποκαλύπτονται κάθε λίγο και λιγάκι οι νεότερες αθλιότητες αυτής της κυβέρνησης. Οι πληροφορίες που αποκαλύπτουν το μέγεθος της προδοσίας έχουν δοθεί προ πολλού κι’ όποιος δεν θέλει να καταλάβει δεν πρόκειται και να καταλάβει. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει τώρα είναι πως θα γλιτώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα απ’ αυτή την λαίλαπα. Ο ΓΑΠ κι’ η παρέα του δεν πρόκειται να
 παραιτηθούν πριν εκτελέσουν τα συμφωνημένα, ούτε οι εξαθλιωμένοι βουλευτές του πρόκειται να τον ρίξουν, έτσι, οι λύσεις που δεν θα οδηγούν σε βια και σε χειρότερες καταστροφές είναι αρκετά συγκεκριμένες:
1) Άρνηση πληρωμής όλων των αντισυνταγματικών χαρατσιών, ώστε να υποχρεωθεί σε κατάρρευση η κυβέρνηση μέχρι τον Δεκέμβριο.
2) Προκήρυξη γενικής απεργίας μέχρι να υποχρεωθεί να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να προκηρύξει εκλογές.
3) Αποχώρηση από την Βουλή των αντιμνημονιακών κομμάτων, ώστε να δημιουργηθεί πολιτειακή κρίση και να υποχρεωθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας να ασκήσει επιτέλους τον ρόλο του.
Όλα τα άλλα που λέμε κάθε μέρα είναι λόγια εκτόνωσης. Και οι τρεις αυτές ενέργειες έχουν φυσικά κάποιο ρίσκο, όμως, στα χάλια που βρισκόμαστε είναι απολύτως αναγκαίο να σπάσει το απόστημα, πριν μολυνθεί ολόκληρος ο οργανισμός από την γάγγραινα.
Το ζήτημα δεν έχει να κάνει πλέον μονό με την οικονομία, αλλά και με την ίδια την έννοια της στοιχειώδους εθνικής αξιοπρέπειας. Aν την χάσουμε, τότε είμαστε καταδικασμένοι ως λαός.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου