Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

Θερίζουν την Ελλάδα οι ληστές και δολοφόνοι και ο Παπανδρέου έχει 160 φρουρούς!40 η μητέρα του Μαργαρίτα και τα δυο αδέρφια του!
Ληστές, βιαστές, δολοφόνοι, διαρρήκτες ρημάζουν κάθε μέρα την Ελλάδα και η κυβέρνηση έχει διαλύσει την αστυνομία.
Την ίδια ώρα, έχει αυξηθεί η αστυνόμευση στο σπίτι του πρωθυπουργού.
Μόνο για τον ίδιο απασχολούνται 160 αστυνομικοί, οι οποίοι φρουρούν το σπίτι του μέρα νύχτα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Η αποκάλυψη της εφημερίδας δεν μένει εκεί. Η οικογένεια του πρωθυπουργού έχει και αυτή φύλαξη από 40 άτομα. Η μητέρα του Μαργαρίτα και τα δυο αδέρφια του Νίκος και Αντρίκος.
200 άτομα συνολικά φρουρούν την πρωθυπουργική οικογένεια. Από ποιόν πληρώνονται και για ποιο λόγο;
Ο πρωθυπουργός κρύβεται από τον λαό που κυβερνά.
πηγή

(σσΑ: Γιατί τους ενοχλεί που τους χαρακτηρίζουμε δικτάτορες και χουντικούς? Χούντα δεν είναι? Έτσι δεν φυλάσσονται οι αρχηγοί της χούντας? Έτσι δεν παραμένουν στην εξουσία χτυπώντας τον λαό μέσω των δυνάμεων καταστολής? Δεν ζουν πλουσιοπάροχα, ενώ ο λαός πεινάει? Γιατί ενοχλούνται από τα μπλογκς? Επειδή λένε την αλήθεια?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου