Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

Πάγκαλος: Δεν μπορούμε να βάλουμε άλλους φόρους. Η κοινωνία έχει φτάσει τα όριά της!!!Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», o Πάγκαλος επισήμανε πως η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της αλλά και πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλει νέους φόρους.


Μας δουλεύουν κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Χούντα είναι, ό,τι θέλουν κάνουν, ό,τι θέλουν λένε. Ας είναι καλά οι πραιτωριανοί τους (ΜΑΤ) που τους κρατάνε στην εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου