Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Μιχαλολιάκος φαίνεται να κάνει δουλειά στον Πειραιά. Παρεμπόριο από λαθρομετανάστες και σκουπίδια τέλος.

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/mixaloliakos.jpg?w=158&h=196Και βέβαια η συνέντευξη τύπου ΜΕΤΑ τα έργα και όχι πριν, όπως έχουμε συνηθίσει από συνεντεύξεις με ανούσιες εξαγγελίες τύπου “λεφτά υπάρχουν”.

 Συνέντευξη με αποκαλύψεις σκανδάλων εκατομμυρίων Ευρώ και σύγκρουσης με τα συμφέροντα. Ο άνθρωπος δείχνει να νοικοκυρεύει το δήμο με αποτελεσματικό τρόπο“…εμείς το ενοίκιο για την Πολεοδομία το μειώσαμε από τα 27 ευρώ στα 6 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο και είναι και καλύτερο το κτίριο.

Στις επόμενες ημέρες μεταφέρεται  η Πολεοδομία που παραλάβαμε από την Νομαρχία.
Για τη Ράλλειο πληρώναμε 65000 ευρώ το μήνα, την ίδια ώρα που ο εργολάβος είχε απορροφήσει το 40%  ή το 30% του προϋπολογισμού στην Πειραιώς – καταθέτω μήνυση και γι αυτό – όταν εμείς  μπορέσαμε σε καθεστώς  ιδιότυπης ομηρίας, να μειώσουμε το ενοίκιο κατά 60%. Δεν αναφέρομαι στο 20% που ορίζει ο Νόμος. Οι 65.000 ευρώ έγιναν 28.000 ευρώ.”
Θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση σε όλα τα κανάλια… Όλη η συνέντευξη εδώ: http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_9070.html


(Τ' ακούς Λουδοβίκε - Καμίνη?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου