Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Η φρίκη δεν έχει τέλος. Νέα δολοφονία πριν από λίγη ώρα στον Πειραιά, με θύμα έναν 60χρονο άνδρα μέσα στο σπίτι του.


Απανωτά είναι τα κρούσματα εγκληματικότητας με δράστες κάποια από τα λαθροαποβράσματα που έχουν κάνει κατοχή στη χώρα μας (υπάρχει ακόμα έστω και ένας ''ευαίσθητος'' που να αμφισβητεί την τραγική κατάσταση;) και  θύματα αθώους πολίτες, κυρίως ηλικιωμένα ανυπεράσπιστα άτομα.

Κι άλλο περιστατικό φρικτής δολοφονίας ενός αθώου συμπολίτη μας μέσα στο σπίτι του.Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα της οδού Σβορόνου στον Πειραιά, στη 1:20 το μεσημέρι,  αντίκρισαν το θύμα να κείτεται δεμένο πισθάγκωνα και φιμωμένο, εικόνα που δηλώνει ότι ο θάνατος του ανθρώπου πρέπει να ήταν μαρτυρικός. Το σπίτι ήταν αναστατωμένο.

Τραγική λεπτομέρεια: Τα τέρατα που τον δολοφόνησαν, έσφαξαν και το σκυλί που είχε ο άτυχος άνδρας για φύλακα.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου