Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Έρευνα – σοκ του Max Keiser στις αποκαλύψεις Καμμένου: Βγάζουν 27 δις ξεπουλώντας την Ελλάδα. Απίστευτοι υπαινιγμοί για τον πρωθυπουργό!


Νέες διαστάσεις για τις αποκαλύψεις Καμμένου από τον Max Keiser με απίστευτες καταγγελίες για τον πρωθυπουργό!
Εξέδωσαν το CDS και το πούλησαν με κέρδος 40 εκ. την ίδια στιγμή που μιλούσαν με το ΔΝΤ, άρα γνώριζαν ότι η αξία του θα πολλαπλασιαζόταν τους επόμενους μήνες!
Αυτή την στιγμή αξίζει 27 δις τα οποία θα μπορούσαν να δώσουν ανάσα στην Ελληνική οικονομία. Τώρα όμως θα βοηθήσουν την παρέα του πρωθυπουργού να θησαυρίσει!
Έρμαιο των “συνηθειών” του ο Παπανδρέου!
Πραγματικά τα υπόλοιπα που λέει δεν μπορούν να μεταφερθούν εδώ. Δείτε το βίντεο μετά το 5.45′ κάνοντας κλικ στην εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου