Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Κάτι νέο γεννιέται, που τους τρομάζει.

Κύριε Πάγκαλε, η σχέση σας με το διαδίκτυο μάλλον είναι όπως η σχέση ενός ευνούχου με το σεξ. Πανικόβλητος εξαπολύετε μαλακίες τετραγωνισμένες. Εάν είχατε την θέληση και την δυνατότητα να παρευρεθείτε στο Σύνταγμα, θα ακούγατε προτάσεις, ιδέες, πάνω από όλα ίσως καταλαβαίνατε ότι ο λαός είναι πιο λογικός και σοφός από εσάς. Άντεξε την κυβέρνησή σας και τους λοιπούς στωικά, με υπομονή, ίσως και....
φόβο...

Τώρα είναι στους δρόμους χωρίς φασαρίες χωρίς μπαχαλάκηδες χωρίς δολοφόνους (μαρφίν - άραγε ήταν τυχαίο;) έβγαλε από πάνω του την ταμπέλα του κόμματος (άλλο ένα κλειστό επάγγελμα που άνοιξε - επαγγελματίας διαδηλωτής) και κουβεντιάζουν μεταξύ τους. Προτείνουν, διαφωνούν, μα πάνω από όλα στη βασική αρχή της δημοκρατίας ακούν. Ακούν ρε άχρηστοι ο ένας τον άλλον και στο τέλος βρίσκουν την μέση λύση.

Λύσεις για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί υπάρχουν. Μυαλά που να το καταλάβουν από εσάς δεν υπάρχουν. Η αλήθεια, όσο και να πονάει, πάντα θα υποστηρίζεται
...
από πολλούς, αρκεί να μπορείτε να δείξετε εσείς πρώτοι τον δρόμο. Όχι με μισόλογα, όχι με παπαγαλάκια.

Φίλτατε κύριε Πάγκαλε και λοιποί συνεργάτες, είσαστε μικροί και ανίκανοι διαχειριστές της εξουσίας (που εμείς σας έχουμε δώσει). Η λογική λέει δυο πράγματα. Ή είσαστε βλάκες ή είστε πουλημένοι. Με περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται στο δεύτερο.

Οι αλλαγές που φοβάστε θα έρθουν νομοτελειακά κι εσείς δεν θα είστε μέσα στο νέο που γεννιέται. Νέο σύνταγμα θα γίνει. Πρέπει να αλλάξει και μετά με νέους κανόνες να δημιουργηθεί η νέα Βουλή. Λίγοι βουλευτές και με δικαίωμα να πολιτεύονται τα 8 χρόνια. Θα εκλέγεται πρόεδρος από τον λαό για τον λαό, όχι από το κόμμα για το κόμμα.

Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Είναι πολύ εύκολο. Το ξέρετε αλλά το φοβάστε, για την ακρίβεια, το τρέμετε. Και αυτό θα είναι ο πολιτικός σας θάνατος.

Καληνύχτα κύριοι

Καληνύχτα κύριε Πάγκαλε

Καλημέρα Ελλάδα

Οι έλληνες πάντα κάτω από την γαλανόλευκη θα δακρύζουν και θα παλεύουν και θα προσφέρουν τα πάντα, είτε το θέλετε είτε όχι.

Εσείς, δυστυχώς, δεν είσαστε ικανοί για να το καταλάβετε... αλλά να είστε σίγουροι πως θα το... νιώσετε...
http://anoixti-matia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου