Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Βρετανίδα που βρήκε και παρέδωσε 27.000 ευρώ

Ο εξ Άρτης Υποστράτηγος Δημ. Τσιότσος βραβεύει την Βρετανίδα

Μητέρα έξι παιδιών είναι η Βρετανίδα που βρήκε έξω από σούπερ μάρκετ της Κέρκυρας 27.000 ευρώ και τα παρέδωσε στον υπάλληλο του τουριστικού γραφείου που είχε χάσει τον χαρτοφύλακα του. Και φυσικά σε αντίθετη περίπτωση, ποιος θα τον
...
πίστευε ότι όντως  έχασε τόσα πολλά χρήματα που μετέφερε για λογαριασμό της εταιρείας του.

Η πολύτεκνη μητέρα ζει 16 χρόνια στην Βόρεια Κέρκυρα όπου στους Πάγους, την πανέμορφη παραλιακή περιοχή, διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο άνδρας της είναι επίσης Άγγλος που νιώθει την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα του. Η Αστυνομική Διεύθυνση της Κέρκυρας την Κυριακή 29-5-2011 και ώρα 20.30΄, στο Γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή, διοργάνωσε εκδήλωση και τίμησε την Βρετανίδα, η οποία την 24-5-2011 βρήκε και παρέδωσε χαρτοφύλακα που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόξενος και η Υποπρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, ο Δήμαρχος Κέρκυρας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Δημ. Τσιότσιος και ο κάτοχος του χαρτοφύλακα, οι οποίοι εξήραν το ήθος και την προσωπικότητα της Βρετανίδας.
Το πνεύμα αξιοπρέπειας και ανιδιοτέλειας που χαρακτηρίζει την πράξη της αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και υπόδειγμα υπεύθυνης κοινωνικής συμπεριφοράς. (crimesonair)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου