Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αλέξης Τσίπρας: όσοι μιλούν συνεχώς για χρεωκοπία, επιδιώκουν την χρεωκοπία.

Σε αυτη την δήλωση του Τσίπρα (που βέβαια δεν έγινε τυχαία), κρύβεται ο σχεδιασμός της κυβέρνησης και των ομόκεντρων κύκλων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την Ελλάδα στην χρεωκοπία.
Στην ουσία, μετά τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου, το παζλ των οικονομικών και εθνικών δολοφόνων έχει συμπληρωθεί.

Οι μόνοι που δεν το έχουν καταλάβει είναι κάποιοι “δημοσιογράφοι”, συνεπείς συνεργάτες των εγκληματιών.

Ο Παπανδρέου λοιπόν ζητά απεγνωσμένα συναίνεση για να διασώσει αυτό το άθλιο σύστημα. Το ίδιο σύστημα που έκανε την ληστεία του χρηματιστήριο και τώρα επανήλθε για να επαναλάβει το έγκλημα με τα CDS. Να είστε σίγουροι ότι ο ΓΑΠ δεν θα εγκαταλείψει την εξουσία εάν δεν διασφαλίσει ότι οι κάτοχοι των CDS θα πάνε ταμείο. Στον αντίποδα, το σύστημα των δολοφόνων θα προσπαθήσει να τον διασώσει με μία υψηλή, διεθνή θέση που θα του εξασφαλίσει την ασυλία του.

Αυτό ας το σκεφτούν οι υποστηρικτές της κυβέρνησης. Τα ελικόπτερα θα έχουν θέσεις αυστηρά οικογενειακές. Οι υπόλοιποι θα μείνουν στα χέρια του λαού.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου