Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κύριε Παπουτσή, ευχόμαστε το επόμενο θύμα να είναι η δική σου μάνα. Μόνο τότε μπορεί να ξυπνήσεις και να δεις ότι μας ΣΚΟΤΩΝΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ !

Χτύπησαν αλύπητα 76χρονη Εγχειρίστηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη γυναίκα
Μόλις βγήκε από το σπίτι μιας φίλης της στην οδό Κερκύρας στην Κυψέλη κυριολεκτικά έπεσαν πάνω της...

και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία. Τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι της άτυχης ηλικιωμένης. Οι δράστες δεν ενδιαφέρθηκαν αν θα ήταν θανατηφόρα λόγω της ηλικίας της.

Τη χτύπησαν τόσο δυνατά που της προκάλεσαν κατάγματα στο πρόσωπο και το σαγόνι. Η γυναίκα σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο αναίσθητη.

Σαν να μη συνέβαινε τίποτα οι δράστες της άρπαξαν την τσάντα με τα λιγοστά ευρώ που κρατούσε στα χέρια και έφυγαν τρέχοντας.

Παρά το γεγονός ότι η οδός Κερκύρας ήταν κατάμεστη από κόσμο κανείς δεν τόλμησε να πλησιάσει τους ληστές.

Ευτυχώς οι περαστικοί ενημέρωσαν άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα γρήγορα στο νοσοκομείο.

Η άτυχη γυναίκα χειρουργήθηκε αμέσως, ωστόσο ήταν μια δύσκολη επέμβαση λόγω της επιβαρυμένης υγείας της και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου