Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΑΠΟ 20 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Το κίνημα των αγανακτισμένων, η φυγή των βουλευτών με βάρκα στην ΚΕΡΚΥΡΑ , η συνεχιζόμενη αγανάκτηση του λαού,  και τα επερχόμενα μέτρα ανάγκασαν 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να παραδώσουν επιστολή στον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ στην οποία του ζητάνε:
  • Σύγκληση όλων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με διάλογο από όλα τα μέρη και όχι μονόλογο του πρωθυπουργού
  • Να ενημερώσει τα μέλη γιατί απέτυχε το μνημόνιο και αν εγγυάται ότι το νέο θα πετύχει..
  • Να ψηφισθεί το νομοσχέδιο ανά άρθρο ώστε κάποιο που δεν συμφωνούν να μην το ψηφίσουν
  • Να μην βάλει στο ίδιο τσουβάλι την εκποίηση του ιπποδρόμου με π.χ. την ΔΕΗ. Να τους πει αν όσες υπηρεσίες( υποδομές) είναι εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον να μην πωληθούν.
  • Άρχισαν τα όργανα. Το ξεπούλημα δεν θα περάσει.
Υ.Γ. Αν τους γράψει, θα βρουν το θάρρος να αντιδράσουν σην βουλή και να ενωθούν με τους αγανακτισμένους;
Το ανέφερε, η κ. ΜΑΚΡΗ, τώρα στον real fm.
Νίκος Καράς ww

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου