Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

ΤΟΝ ΤΖΑΒΑΡΑ ΕΚΡΑΞΑΝ ΣΤΟΥ "ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ"
Πρίν λίγο στο "ALTER":
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Στου "Μπαϊρακτάρη" τι έγινε κ. Τζαβάρα;"
ΤΖΑΒΑΡΑΣ: "Να. περνούσα με 3 φίλους έξω απ την ταβέρνα και το που με αναγνώρισαν οι πελάτες, σηκώθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν:¨ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ"..."
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: "Τελικά δεν σας .. "πάει" ο Μπαϊρακάρης κ. Τζαβάρα ε; θυμάστε τι έγινε με τον Καραμανλή και τους "Νταβατζήδες" εργολάβους .."
skeftomasteellhnika.blogspot.com

(agiovasilema: Γιατί δηλαδή εσείς της ΝΔ έχετε την ψευδαίσθηση ότι οι πολίτες θα σας χαριστούν? Γελασμένοι είστε ''κύριοι'', όλοι σας...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου