Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Οι τουρίστες μας δίνουν και ...συμβουλές

Ανάρτησε μια μίνι έρευνα το newsit για το τι πιστεύουν οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας για την  ελληνική οικονομική κρίση.  Το αποτέλεσμα δεν μας ξάφνιασε: Σαν πρόβατα τους ταίζουνε την είδηση, σαν πρόβατα τους φέρνουνε εδώ,  αυτοί μετά σαν μούσχαροι ξαπλώνουνε όπου βρούνε να απολαύσουν λίγο ήλιο και όσο βρίσκονται εδώ συμπεριφέρονται σαν κρετίνοι. Τρώνε σαν φραγκοφονιάδες ή ζητιάνοι, πίνουν μέχρι σκασμού και προκαλούν με την άθλια συμπεριφορά τους σε όποιο μέρος της Ελλάδας  και αν βρεθούν. Ας δουν τα ζώα πρώτα τα δικά τους σκάνδαλα, οικονομικά, διατροφικά, πολιτικά, τα οποία έχουν καταστρέψει όλο τον πλανήτη (και εμάς πρωτίστως) και μετά να τολμήσουν να μας δώσουν συμβουλές!


Μας είπαν πως δεν πιστεύουν πως ειμαστε κακος λαός με κακή κουλτούρα. Χρειάζεται όμως να αλλάξουμε νοοτροπία, να πληρώνουμε τους φόρους μας και να μάθουμε να ξοδεύουμε λιγότερα.

Όπως δηλωσε στο Newsit o Άντριους απο την Ολλανδία ο οποίος ήρθε στην χώρα μας με αφορμή την διοργάνωση των special olympics " οι έλληνες δεν είναι κακός λαός απλά για να αντιμετωπιστεί η κρίση θα πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία. Να πληρώνετε τους φόρους σας. Επίσης πρέπει να μπούνε κανόνες, εγώ δεν έχω δει κανέναν Έλληνα να πληρώνει εισιτήριο στο μετρό".
O Μπράϊαν από την Αμερική μας είπε οτι "όλοι στις ΗΠΑ  γνωρίζουν για την οικονομικη κρίση της Ελλάδας. Το γνωρίζει όλος ο πλανήτης. Για να βγείτε θα πρέπει να κάνετε ότι έκανε και η κυβέρνηση στην Αμερική. Να ξοδεύετε λιγότερα και να αλλάξετε οικονομική πολιτική".
O Γιοχαν απο την Γερμανία είπε στο Newsit "στη χώρα μου συζητάμε πολύ για την οικονομική κρίση της Ελλάδας. Δεν είστε σε καμία περίπτωση κακός λαός ούτε έχετε κακή κουλτούρα. Εάν είχα μια Πρόταση για να βγούμε απο την κρίση δεν θα δούλευα για την Γερμανική κυβέρνηση αλλα για την Ελληνική. Σίγουρα θα πρέπει να ξοδεύετε λιγότερα και να μάθετε να αποτεμιεύετε χρήματα για το μέλλον".

2 σχόλια:

  1. Θυμάστε που κάποτε τους είχαμε για σπουδαίους; Ερχόταν ο κάθε μπατιροτουρίστας εδώ και τον είχαμε για πασά και αγά. Ας τα πασαλουστούμε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @4:19 Δεν έχει σχέση πώς τους βλέπαμε με το πώς τους βλέπουμε τώρα. Εμένα προσωπικά μου προκαλούν οργή. Μακάρι να μην πατήσει κανένας τους εδώ. Δεν τους αξίζει να βρίσκονται εδώ. Δεν ξέρουν και δεν εκτιμούν τα άγια χώματα που πατούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή