Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Εκδικείται τους ‘Ελληνες ο Λοβέρδος!Νέο χτύπημα στα μεσαία και μικρά εισοδήματα – που ήδη βάλλονται από παντού - ετοιμάζει ο υπουργός Υγείας. Σα να μην έφτανε η μέχρι σήμερα ανάλγητη πολιτική του, που -με το εφεύρημα της τιμής αναφοράς- οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τα φθηνά φάρμακα σε εξαφάνιση, ο Α. Λοβέρδος προωθεί και την καθιέρωση της λίστας φαρμάκων, για να προσθέσει επιπλέον βάρη στην πλάτη του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού.
Με τη λίστα φαρμάκων, ο Α. Λοβέρδος θα περιορίσει ουσιαστικά τα φάρμακα που καλύπτονται από τα ασφαλιστικά Ταμεία. Με άλλα λόγια, ο Ελληνας ασθενής που χρειάζεται ένα συγκεκριμένο σκεύασμα το οποίο δεν έχει ενταχθεί στη λίστα Λοβέρδου, θα είναι υποχρεωμένος να το πληρώνει κατά 100% από την τσέπη του.
Στην πράξη, και δεδομένου ότι τα μεγαλύτερα τμήματα του
...
 ελληνικού πληθυσμού οδηγούνται ολοταχώς στην οικονομική -και κάθε είδους- εξαθλίωση, η πλειονότητα των Ελλήνων θα έχει, πλέον, πρόσβαση σε πολύ λιγότερα φάρμακα. Ο μέσος Ελληνας θα αδυνατεί να «σηκώσει» το πλήρες κόστος των σκευασμάτων που δε θα καλύπτουν τα Ταμεία, με συνέπεια να μην έχει τρόπο να διαφυλάξει την υγεία του.
Η εξέλιξη αυτή προστίθεται στη γενικότερη πολιτική Λοβέρδου, που –όπως έχει, πέραν πάσης αμφιβολίας, καταδείξει η δημοσιογραφική έρευνα του newsbomb.gr- θα εξοβελίσει το φθηνό και ποιοτικό ελληνικό φάρμακο από την εγχώρια αγορά. Μια πολιτική, που σπρώχνει την –υγιέστατη, κατά τα άλλα- ελληνική φαρμακοβιομηχανία σε οικονομικό μαρασμό και τις 20.000 οικογένειες στις οποίες δίνει ψωμί στο δρόμο. Όλα αυτά, συμβαίνουν την ώρα που η ανεργία καλπάζει με ανεξέλεγκτους ρυθμούς, η οικονομία της χώρας μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και έχει ανάγκη από ελληνικές επιχειρήσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Ουσιαστικά, η πολιτική Λοβέρδου επιβάλλει την άλωση της ελληνικής αγοράς από τις ξένες πολυεθνικές και τα πανάκριβα φάρμακά τους.
Είναι, πλέον, απόλυτα προφανές ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος, προκειμένου να γίνει αρεστός στην Τρόικα και τους ταγούς της, δε διστάζει να θέσει σε κίνδυνο την ίδια τη δημόσια Υγεία. Στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ανήκει το καθήκον να παρέμβει, έστω και την ύστατη αυτή στιγμή, για να σταματήσει μια αδίστακτη πολιτική, που αδιαφορεί ακόμη και για τη ζωή του 'Ελληνα πολίτη.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου