Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Με ταχύτατους ρυθμούς, η προετοιμασία του Δημοψηφίσματος στο Σύνταγμα την Κυριακή 26 Ιουνίου.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Ιστολόγιο: symmaxiaellada.wordpress.com
Ηλ. Δ/ση: symmaxiaellada@gmail.com

Με ταχύτατους ρυθμούς, προχωρά η προετοιμασία για την διενέργεια του Δημοψηφίσματος που θα ξεκινήσει την Κυριακή, 26 Ιουνίου στο Σύνταγμα.
Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη της Συμμαχίας για την Ελλάδα της Δευτέρας 20 Ιουνίου, με την συμμετοχή εκπροσώπων Πατριωτικών-Δημοκρατικών Οργανώσεων-Κινημάτων αλλά και Ελλήνων Πολιτών, συγκεκριμενοποιήθηκε η μορφή των δύο ψηφοδελτίων, τα οποία θα κληθούν να επιλέξουν οι Πολίτες στο Σύνταγμα στο Δημοψήφισμα της Κυριακής.
  1. Το ψηφοδέλτιο υπέρ του πολιτικού συστήματος, το οποίο συμβολικά είναι πορτοκαλί χρώματος (χρώμα της νέας τάξης και των «πορτοκαλί επαναστάσεων») και στο οποίο αναγράφεται: «ΝΑΙ. Το πολιτικό σύστημα με εκφράζει».
  1. Το ψηφοδέλτιο κατά του πολιτικού συστήματος, το οποίο επίσης συμβολικά είναι θαλασσί (έχει το χρώμα της ελληνικής σημαίας) και στο οποίο αναγράφεται: «ΟΧΙ. Δεν αναγνωρίζω καμία πράξη του πολιτικού συστήματος (Χρέος, δανειακές συμβάσεις, Μνημόνιο 1 & 2). Ζητώ διάλυση της Βουλής και σύγκλιση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης».  
Να υπενθυμίσουμε εδώ πως το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος, θα παραδοθεί με την ολοκλήρωσή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με επίκληση του άρθρου 120 παράγραφος 4 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως
...
«η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Αμέσως μετά την ενέργεια αυτή, θα κληθεί ο Λαός να υλοποιήσει τη πρόταση για σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης στη Βουλή, μια πράξη η οποία θα αποτελέσει και την κορύφωση των Δημοκρατικών Θεσμών, με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας. Στην Λαϊκή αυτή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα τεθούν όλα τα ζητήματα ενώπιον του Λαού, όπως η τιμωρία των ενόχων για το αδιέξοδο που βιώνει σήμερα η Χώρα, το οικονομικό, με στόχο την αναδιανομή του εισοδήματος υπέρ των εργαζομένων, των αγροτών και των μικρομεσαίων. Ακόμη, θα τεθούν σε ανοιχτό διάλογο και συναπόφαση τα ζητήματα των θεσμών και της Άμεσης Δημοκρατίας στο νέο Σύνταγμα που θα προκύψει, η λαθρομετανάστευση, τα Εθνικά, η Υγεία, η Παιδεία. Όλα δηλαδή τα θέματα τα οποία αφορούν σε ένα νέο Σύνταγμα, βγαλμένο μέσα από την Λαϊκή Βούληση, και φυσικά με μόνιμο παρανομαστή τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και της Πατρίδας μας και βάση τη Λαϊκή Κυριαρχία. Μέσα από την Λαϊκή αυτή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα προκύψει και η νέα πολιτική ηγεσία του τόπου, βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα του ίδιου του Ελληνικού Λαού, μακριά και πέρα δηλαδή από την επαγγελματικού τύπου πολιτική, την οποία παρήγαγε η κομματοκρατία.
Η Συμμαχία για την Ελλάδα καλεί όλους τους Έλληνες πολίτες, στο Λεκανοπέδιο αλλά και σε ολάκερη τη Χώρα: 
-       Να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το δημοψήφισμα της Κυριακής, 26ης Ιουνίου στο Σύνταγμα.
-       Να προωθήσουν σε όποιο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, Τύπο και Διαδίκτυο μπορούν, την διενέργεια του δημοψηφίσματος.
-       Να δηλώσουν ως μέλη των εφορευτικών επιτροπών του Δημοψηφίσματος αλλά και εθελοντές για την οργάνωση του.
-       Να οργανώσουν παράλληλα Δημοψηφίσματα σε ολάκερη την Χώρα, με το ίδιο αντικείμενο στα ψηφοδέλτια.
-       Να έλθουν σε επικοινωνία με τη Συμμαχία για την Ελλάδα, (η οποία ήταν είναι και θα παραμείνει ανοιχτή σε όλες τις Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα και σε όλους τους Έλληνες Πολίτες)   την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στις 6 μ.μ., στη Νίκης 33. 
Να προσθέσουμε εδώ πως ήδη παράλληλα δημοψηφίσματα ετοιμάζουν η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, ο Βόλος, η Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ στον κατάλογο των Πόλεων που προχωρούν σε αυτήν την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά πράγματα, Δημοκρατικότατη έκφραση του Ελληνικού Λαού και της Κυριαρχίας του, μέσα από διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, προστίθενται ολοένα και περισσότερες Πόλεις και περιοχές της χώρας.

Ο Ελληνικός Λαός, πήρε την υπόθεσή του στα χέρια του και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

2 σχόλια:

  1. «MOY FAINETAI OTI DEN PAME KAΤΗOLOY MA KAΤΗOLOY KALA» From HEIL GAP

    Φωτογραφια symmaxiaellada
    ΚΑΙ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΥΡΕΥΕΙ ΠΡΩΤΟΣ - ΠΡΩΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ "AFRICA AID""
    «MOY FAINETAI OTI DEN PAME KAΤΗOLOY MA KAΤΗOLOY KALA»
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΙΚΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ .
    ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΙΚΙΣ TOY HEiL GAP .
    HEiL GAP (or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ανώνυμε 11:16, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοείς. Πότε μας πείραξαν τα greeklish?

    ΑπάντησηΔιαγραφή