Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ηγετικό ρόλο στον Αχιλλέα Μπέο αποδίδει το κατηγορητήριο στην υπόθεση με τα στημένα



Διευθυντικό ρόλο σε εγκληματική οργάνωση η οποία τελούσε εκβίαση και απάτη κατ’ εξακολούθηση, αποδίδουν σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχ. Μπέο. Ο ίδιος ωστόσο αρνούμενος τις κατηγορίες κάνει λόγο για αοριστία του κατηγορητηρίου.
Κατά τις ίδιες πηγές στον Αχ. Μπεό αποδίδονται κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, για παράνομο στοιχηματισμό μέσω Ιντερνέτ και για δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων.
Στο πόρισμα των εισαγγελέων του τμήματος οικονομικού εγκλήματος γίνεται αναφορά σε μεγάλο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο Αχ. Μπέος από τις παράνομες δραστηριότητές του, αλλά και σε θυρίδα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης.
Έρχονται νέες διώξεις;
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα των εισαγγελέων του οικονομικού εγκλήματος προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος προέδρου μεγάλης ΠΑΕ. Στο επίμαχο πόρισμα καταγράφονται ονόματα συνολικά 85 ατόμων τα οποία εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη δυσώδη υπόθεση των στημένων αγώνων. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου