Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Ο πρώην υφυπουργός εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, στράφηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον ηλικιωμένου που τον αποδοκίμασε.

Επεισοδιακό μνημόσυνο για τους 62 Μάρτυρες

"Έξω οι κλέφτες" φώναξε ηλικιωμένος, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή Β. Κεγκέρογλου, που κινήθηκε απειλητικά εναντίον του .
Επεισοδιακό μνημόσυνο για τους 62 Μάρτυρες
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν νωρίτερα σήμερα στην διάρκεια των εκδηλώσεων τιμής για τους 62 Μάρτυρες, στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων , στο Γάζι Ηρακλείου.
Την στιγμή που κατέθετε στεφάνι στο Μνημειο ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ένας ηλικιωμένος, που βρέθηκε στο σημείο, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει "Έξω οι κλέφτες" .
Το γεγονός φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ηρακλειώτη βουλευτή, ο οποίος αφού κατέθεσε άρον άρον το στεφάνι, στράφηκε ( με άγριες διαθέσεις) εναντίον του "αγανακτισμένου" ηλικιωμένου, ο οποίος πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν είχε μεταβεί για την εκδήλωση ή ήταν περαστικός . Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων που έσπευσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κεγκέρογλου και να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο άνδρα.
Είχε προηγηθεί το Αρχιερατικό μνημόσυνο, υπό τον Αρχιεπίσκοπο
...
 Κρήτης Ειρηναίο, ενώ οι εκδηλώσεις που οργανώθηκαν  στην μνήμη  των 62 Ηρακλειωτών που εκτελέσθηκαν την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή για μία ακόμα χρονιά.
Οι 62 μάρτυρες
Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 1942 οι γερμανικές αρχές κατοχής, ως αντίποινα σε αντιστασιακές ενέργειες, εκτελούν στη θέση «Ξεροπόταμος» δυτικά της πόλης 12 πολίτες. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Μηνάς Γ. Γεωργιάδης και τα αδέλφια του Τίτος και Εμμανουήλ. Λίγες μέρες αργότερα, στις 14 του ίδιου μήνα, στην ίδια θέση εκτελούνται ομαδικά 50 ακόμη άτομα ως αντίποινα για σαμποτάζ που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη νύχτα στο αεροδρόμιο. Έτσι ο αριθμός των εκτελεσθέντων ανέρχεται συνολικά στους 62.
πηγή

(agiovasilema: Ώρα είναι οι ΒΟλευτές να αρχίσουν να λειτουργούν απειλητικά προς τους ηλικιωμένους πολίτες. Ένας ήταν μέχρι τώρα ο κλασικός (τζάμπα)μάγκας των 500 κιλών με την χλιδάτη διαβίωση, ο οποίος, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα φέρεται να επιτέθηκε φραστικά ακόμα και σε άτομο με ειδικές ανάγκες στη λίμνη της Βουλιαγμένης, ελπίζουμε να μην εμφανιστούν και άλλοι.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου