Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμα και το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη.Αυτό εννοούσε το giorgo όταν έλεγε ότι ''Λεφτά υπάρχουν''.

Με μία καθαρά συντεχνιακή απόφαση οι ‘Ελληνες Βουλευτές αποφάσισαν να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη βουλευτική ασυλία της κας.Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της επιχειρηματίας,Π. Συγγελίδης!

Η μήνυση είχε κατατεθεί γιατί η κα.Αποστολάκη μετά από το διαζύγιό της με τον γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία,αρνείτο να του επιτρέπει να βλέπει το παιδί του,όπως είχε συμφωνηθεί! Το θέμα συνεπώς είναι αυστηρώς προσωπικό και η κα.Αποστολάκη προφανώς δεν “διώκεται για τις πολιτικές της πεποιθήσεις”.

Τι μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά της συμπαθούς κατά τ΄ άλλα βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ; Δεν μας απασχολούν ουδόλως. Μας απασχολεί όμως ότι λόγω της προσωπικής της διαμάχης η Ελλάδα θα κληθεί να πληρώσει 12.000 ευρώ στον κ.Συγγελίδη και 7.000 ευρώ δικαστικές δαπάνες,μετά από...
 τη προσφυγή του επιχειρηματία στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο,το οποίο τον δικαίωσε και καταδίκασε την Ελλάδα!Κι όταν πληρώνει η Ελλάδα ,ξέρετε ποιος βάζει το χέρι στι τσέπη. Όχι πάντως οι βουλευτές.

Όχι μην βιαστείτε να πείτε “σιγά το ποσό”! Μην μπαίνετε στη λογική του ύψους του ποσού. Αυτή η λογική που μας είχε κάνει …κιμπάρηδες σ΄ όλα , μας έχει ρίξει στον οικονομική κινούμενη άμμο που βρισκόμαστε σήμερα.

Είναι η απίστευτη και ταυτόχρονα αποκρουστική η συντεχνιακή λογική των 300 της Βουλής,που όλο “κλαίγονται” ότι “δεν βγαίνουν” και που όλο “σκαρφίζονται” τεχνάσματα με συμμετοχή σε επιτροπές και …υποεπιτροπές για να πάρουν “κάτι παραπάνω” και να βγάλουν τα σπασμένα από τις περικοπές που υποτίθεται ότι υπέστησαν!

Είναι πρωτοφανής η σύμπνοια και η ομόνοια που επιτυγχάνουν οι Εθνοπατέρες μας για τα θέματα που τους “αγγίζουν”. Το είδαμε και στην περίπτωση των στρατοπέδων. Για τη παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής σχετικά με το στρατόπεδο στο Άργος Ορεστικό,τσιμουδιά από την αντιπολίτευση. Και πως να μιλήσει όταν ο ίδιος ο τομεάρχης Άμυνας είχε προ- ηγηθεί του Προέδρου της Βουλής και είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το …δικό του στρατόπεδο ,στο Παρανέστι Δράμας!

Η ίδια “βουλευτική ομερτά” παρατηρείται και τώρα με την υπόθεση της ασυλίας της κας.Αποστολάκη. Κι έτσι καλούμαστε εμείς να πληρώσουμε κοντά 20.000 ευρώ ,επειδή εκείνη δεν θέλει να βλέπει το παιδί της τον ίδιο του το πατέρα. Ήμαρτον. Newsit.gr

( Σημ:Η είδηση αυτή έχει κυκλοφορήσει στα μπλογκς εδώ και καιρό, http://agiovasilema.blogspot.com/2011/03/blog-post_2637.html   αλλά τα κυβερνητικά sites τώρα αρχίζουν σιγά σιγά να ασκούν κριτική. Άργησαν λίγο... Τους πήρε ένα χρόνο και μια ολοκληρωτική σχεδόν παράδοση της χώρας μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι στήριζαν τους Εφιάλτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου