Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com

Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Εσείς πιστεύετε ότι ιδρώνει το αυτί τους που τους αποκαλούμε ''κλέφτες'' και ''απατεώνες''?? Ανακαίνιση στο παλάτι κάνει ο Τσοχατζόπουλος και άσε τις εξεταστικές για τα κορόιδα...

Aνακαινίζουν το "παλάτι" του ΑΚΗ !Θέλεις να αγιάσεις, αλλά δεν σε αφήνουν ! Οταν το 70% των  Ελλήνων ζει με δανεικά και με το κομποδεμά του,  ο πολιτικός που είναι στο μάτι του κυκλώνα για το σκάνδαλο των μιζών ...και του στήνουν εξεταστική και απο το ίδιο του το κόμμα ξοδεύει μόνο 3.900 ευρώ για μια ντουλάπα !
Δείτε Θέμα :
"Από κοινού με τη σύζυγό του, ενόψει και του καλοκαιριού, να προβούν σε ριζικές αλλαγές στο Μέγαρο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, επιλέγοντας ακριβά και πολυτελή αντικείμενα για το σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ανάμεσα στα ιδιαίτερα κομμάτια, συγκαταλέγεται και μία δίφυλλη ντουλάπα, αξίας 3.900 ευρώ από τον οίκο Κούρτη.
Για την ανακαίνιση του σπιτιού ήδη από την περασμένη Τετάρτη, έχουν επιστρατευτεί μεταφορικές εταιρίες από τη Θεσσαλονίκη, φορτηγά από τον οίκο Κούρτη, αλλά και γερανοί με δεκάδες υπαλλήλους από καταστήματα επίπλων στην Αττική.
"Ίσως όλα αυτά, λειτουργούν σαν τονωτική ένεση στη διάθεση του ζεύγους", εκμυστηρεύεται υπάλληλος εταιρίας.
Τον συντονιστικό ρόλο στις απαιτούμενες...
δουλειές είχε η σύζυγος του πολιτκού Βίκυ Σταμάτη, η οποία με την αμέριστη συμπαράσταση των υπαλλήλων και των βοηθών της, τοποθέτησαν τα έπιπλα στις θέσεις τους.
Καναπέδες, κρεβάτια και πολλά ακόμη συγκαταλέγονται στον ολοκαίνουργιο εξοπλισμό του πολιτικού ζεύγους.
Το συνολικό κόστος της ριζικής ανακαίνισης παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πάντα πληρώθηκαν...τοις μετρητοίς."


http://www.eglimatikotita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου