Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 17 Απριλίου 2011

ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΛΑΘΡΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!

Οδηγίες προς τις γυναίκες δίνει η Αστυνομία μέσω του Οδηγού του Πολίτη που έχει αναρτηθεί στην πρώτη σελίδα του επίσημου σάιτ της.

Είναι ένα είδος εγχειριδίου με συμβουλές προς τους πολίτες για την προσωπική τους ασφάλεια, λόγω και της αυξημένης εγκληματικότητας. Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα»  ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που προτείνονται για την ασφάλεια των πολιτών, ξεχωρίζουν οι οδηγίες προς τις γυναίκες, στις οποίες συστήνεται να μην κυκλοφορούν πεζές μετά τη δύση του ηλίου, να μην εισέρχονται στο ασανσέρ με κάποιον που δεν γνωρίζουν, να μη...
 δέχονται ποτέ να τις μεταφέρει ένα ξένος και να μην κάνουν auto-stop.

Επίσης να μην δέχονται κεράσματα από αγνώστους και αν απομακρυνθούν από το ποτό έστω και για μισό λεπτό και το αφήσουν αφύλακτο, να μην πιούν ούτε γουλιά από αυτό.

Magnify Image

Πού καταντήσαμε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αντί να μαζέψουν τα εκατομμύρια λαθροκαθάρματα που αλωνίζουν ασύδοτα και να τα στείλουν στον αγύριστο, παραδέχονται παθητικά την κατάσταση παραδίδοντας τις πόλεις στο έλεός τους και περιορίζονται στο να  δίνουν οδηγίες εγκλεισμού των Ελληνίδων μετά τη δύση του ηλίου! Άντε με το καλό να φορέσετε  και τη μπούρκα  στα κορίτσια μας για να μην προκαλούν τους  επίδοξους βιαστές λαθρομουσουλμάνους που ''φιλοξενούμε'' στην υπέροχη πατρίδα μας...

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

    Η ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ;

    ΑΚΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ;

    ΝΩΝΤΑΣ

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς μπερδεύεις τον εθνικισμό και τα κομματικά του έκδοχα (με τα οποία ιδεολογικά δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση) με την αγάπη για το έθνος (από την οποία διαθέτουμε μπόλικη).

    Η χώρα μας λοιπόν, από χώρα φυγής μεταναστών έχει μετατραπεί βίαια και χωρίς υποδομές, σε χώρα υποδοχής μεταναστών και μάλιστα λάθρα εισερχόμενων μεταναστών, με ακραίες και εγκληματικές συμπεριφορές, έχοντας ως αποτέλεσμα την εισερχόμενη εγκληματικότητα η οποία έχει ανέβει κατακόρυφα, την κοινωνική αποδόμηση που συντελείται ταχύτατα και την Ελλάδα που συνθλίβεται κάτω από βάρη τα οποία δεν μπορεί να αντέξει.

    Στο επιχείρημα για τους Έλληνες του εξωτερικού δεν θα απαντήσουμε καν, γιατί δεν έχει νόημα και το αντιλαμβάνεσαι και εσύ. Είναι παιδιάστικος αυτός ο ισχυρισμός και αν το θέσεις σε μια πιο σοβαρή βάση, με χαρά να το κουβεντιάσουμε.

    Αυτή την κατάσταση θα πολεμάμε με τη γραφή μας μέσω του ιστολογίου και να μας συμπαθάς Νώντα που δεν μπορούμε να εμφανίσουμε στα μάτια σου μια διαφορετική εικόνα από αυτήν των ...βλακοφασιστακίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή